Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Pavlovs ielaiž pendeli kompensācijas laikā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pavlovs ielaiž pendeli kompensācijas laikā
Andrejs Pavlovs spēlē izgājienā
Foto: kerkida.net

Nedēļas nogalē Kipras futbola čempionātā kārtējo spēli aizvadījis Andreja Pavlova pārstāvētais Pafosas "AEP", kas ar 1:2 piekāpās "Doxa Katokopia". Uzvaras vārtus "Doxa" guva kompensācijas laika piektajā minūtē, realizējot 11 metru soda sitienu.

Andrejs Pavlovs un "AEP" iepriekšējā spēļu kārtā izrāva neizšķirtu 1:1 pret pazīstamo "Anorthosis", bet desmitajā kārtā tikās ar "Doxa Katokopia". Uzvaras gadījumā būtu iespēja no 13. vietas pakāpties uz labāko desmitnieku. Laukumā pārsvars gan piederēja mājinieku "Doxa" spēlētājiem, kuri otrā puslaika ievadā atklāja rezultātu, pateicoties precīzajam Enrikes sitienam ar galvu. Šajā situācijā labi spēlējošais Pavlovs bija bezspēcīgs.

Spēles 88. minūtē "AEP" prata panākt neizšķirtu, bet aizbraukt uz mājām ar punktu kabatā neizdevās, jo jau kompensācijas laika piektajā minūtē mājinieki realizēja piešķirto 11 metru soda sitienu. Andrejs Pavlovs laukumā pavadīja 90 minūtes, pāris reizes glābjot savu komandu no vārtu zaudējuma. Ar Pavlovu vārtos "AEP" piedzīvoja otro zaudējumu šosezon, bet turnīra tabulā vienība atkritusi uz pēdējo vietu.

Kipras 2. līgā ar zaudējumu samierinājusies Viktora Moroza, Aleksandra Solovjova un Jevgēņija Sazonova pārstāvētā "Atromitos", kas ar 0:1 atzina "APEP" pārākumu.

Albānijas futbola Superlīgā pie spēlēšanas nav ticis ne Artūs Silagailis, ne Romāns Bezzubovs. Silagaiļa "Tirana" piedzīvoja zaudējumu, bet Bezzubova "Bylis" tika pie smagas uzvaras.

Ukrainas dublieru čempionātā "Dnipro" otrais sastāvs ar 2:0 pārspēja "Volyn", bet Artūrs Karaušausks laukumā pavadīja 57 minūtes.

Izmantotie resursi:
AlbaniaSoccer - Futbolli Shqiptar
Welcome to kerkida.net... to apolito athlitiko...
FC Dnipro | Official site | www.fcdnipro.ua
Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου - Επίσημη...

Slēpts komentārs: Ivars no Liepaajas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-16 15:04, pirms 14 gadiem
Virsraksts tāds dramatisks

     [+] [-]

, 2010-11-16 18:29, pirms 14 gadiem
itkā tas būtu kautkas grandiozs. pendeli jebkurš var ielaist.

     [+] [-]

, 2010-11-16 19:44, pirms 14 gadiem
Nekā pozitīva. Pie Pavlova var priecēt tikai fakts, ka pēc diezgan neveiksmīgiem karjeras periodiem viņš nonācis diezgan laba līmeņa līgā. Žēl, ka tikai draud izkrišana no tās. Kā jau zināms, Artjomenko tur ir tipisks rezervists. Vismaz Morozam vieta ir augstākā līgā par Kipras otro un žēl, ka arī tur nesekmējas. Būtu Solovjovam mazliet nopietnāks raksturs, tagad jau spēlētu viņš Anglijā vai Krievijā, kur jau pirms pāris gadiem bija varianti. Tagad tikai Kipras 2. līga... Sazonovs? Varbūt, ka tas arī ir viņa līmenis.

Žēl, ka albāņiem neveicas. It kā jau Bezzubovs priekš tā līmeņa varētu būt tā tīri ok, bet redzam, ka laukumā netiek. Es, protams, nezinu iemeslus, bet fakts paliek fakts. Silagailis arī tur diez vai paliks pēc sezonas. Jauns un talantīgs - tad jau labāk atgriezties Latvijā.