Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Rotor" beidzot piesaka turnīram Lukjanovu

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Rotor" beidzot piesaka turnīram Lukjanovu
Ivans Lukjanovs
Foto: Kuba Atys / Agencja Gazeta

Šodien Krievijas Nacionālās līgas (2. spēcīgākā līga) klubs Volgogradas "Rotor" beidzot turnīram pieteicis Latvijas futbolistu Ivanu Lukjanovu.

Kavēšanās gan bija objektīvu apstākļu sekas - "Rotor" ilgu laiku bija aizliegts reģistrēt jaunus spēlētājus. Šodien pēc visu nepieciešamo dokumentu saņemšanas Krievijas Futbola savienība šo liegumu beidzot noņēma un jau dažas minūtes pēc šī notikuma "Rotor" reģistrēja Krievijas Nacionālajai līgai Ivanu Lukjanovu.

Pa šo laiku "Rotor" bez Lukjanova aizvadījusi jau astoņas spēles, uzrādot 3-3-2 bilanci un ar 12 punktiem pēc punktu skaita ieņemot 6.-9. vietu 19 komandu konkurencē. Nākamā spēle "Rotor" jau parīt, svētdien, kad Volgogradas komanda viesos cīnīsies ar spēcīgo Vladikaukāzas "Alanya", kas vēl pagājušajā sezonā spēlēja Krievijas Premjerlīgā. "Alanya" septiņās spēlēs ir 14 punkti, kas dod augsto 3. vietu. Paredzams, ka Lukjanovs mačā pret "Alanya" varētu debitēt. Mūsu uzbrūkošais pussargs spēlēs ar 87. numuru.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт футбольного клуба «Ротор»

     [+] [-]

, 2013-08-16 23:59, pirms 11 gadiem
Uzņem formu!
Tēvzeme briesmās!
Kreisajā flangā galīgi nav ko likt!
Glāb tēvzemi!

  +1 [+] [-]

, 2013-08-17 07:58, pirms 11 gadiem
Nu nekas gan Lukjanovs atgūs formu!