Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņina "Sion" piedzīvo sagrāvi Šveices Superlīgā

Vaņina "Sion" piedzīvo sagrāvi Šveices Superlīgā
Andris Vaņins
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pamatīgu sakāvi Šveices Superlīgā šodien piedzīvoja Latvijas futbola izlases vārtsarga Andra Vaņina pārstāvētā FC "Sion", kas ar 0:4 piekāpās turnīra vicelīderiem "Grasshopper".

"Grasshopper" vārtu guvumus sadalīja diezgan vienmērīgi. Mača rezultātu 25.minūtē atklāja Škelzens Gaši, bet pēc astoņām minūtēm pārsvaru dubultoja Stefans Cūbers. Anats Ngamukols otrajā puslaikā panāca 3:0 (64.minūte), bet jau mača kompensācijas laikā Mergims Brahimi uzstādīja beigu rezultātu – 4:0. Andris Vaņins "Sion" vārtos nostāvēja visas 90 minūtes.

Kopvērtējumā "Sion" atrodas piektajā vietā ar 32 spēlēs izcīnītiem 45 punktiem. No ceturtajā vietā esošās "Zurich" Vaņina pārstāvētais klubs atpaliek tikai punktu. Nākamo maču "Sion" aizvadīs 22.maijā ar turnīra pastarīšiem "Servette".

Izmantotais avots:
Swiss Football League - Swiss Football League

  +1 [+] [-]

, 2013-05-17 00:00, pirms 11 gadiem
Andrim jātiek prom no tā kluba cik ātri vien iespējams. Viņš ir labs vārtsargs un ar visu šito treneru neesamību tikai nosit savu vērtību
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-05-17 00:41, pirms 11 gadiem
peec intervijas Vaninam taa dziive shveicee ir pie sirds.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja