Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Doroševs atzīts par kārtas labāko spēlētāju Azerbaidžānā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Doroševs atzīts par kārtas labāko spēlētāju Azerbaidžānā
Pāvels Doroševs
Foto: www.extratime.az

Azerbaidžānas sporta portāls extratime.az atzinību izpelnījies Latvijas vārtsargs Pāvels Doroševs, kuru Azerbaidžānas medijs nosaucis par vietējā futbola čempionāta 17. kārtas labāko spēlētāju.

Pāvels Doroševs Azerbaidžānā jau otro gadu pēc kārtas sargā "Qabala" vienības cietoksni. Vidusmēra valsts augstākās līgas klubs, kura spilgtākā personība šosezon ir bijis Pāvels Doroševs. Latvijas vārtsargs vairākās spēlēs demonstrējis lielisku sniegumu, glābjot savu komandu. 17. kārtā viņš palīdzējā savējiem ar 1:0 pārspēt "Turan".

Turnīra tabulā Tonija Adamsa vadītā vienība pakāpusies jau uz ceturto vietu, bet Doroševs liek arvien biežāk un biežāk runāt par sevi. Sezonas 17 mačos viņš ielaidis tikai septiņus vārtus ("Qabala" ielaidusi vismazāk vārtu no visām komandām), desmit spēlēs nostāvot sausā. Portāls extratime.az atzinis Pāvelu par 17. kārtas spilgtāko futbolistu (desmitajā kārtā labākais bijis pazīstamais Emīls Mpenza).

Lūk, ko par latvieti raksta Azerbaidžānas portāls:

"Par labāko 17. kārtas spēlētāju mūsu portāls atzinis pieredzējušo "Qabala" vārtsargu, un šīs sezonas rekordistu Pāvelu Doroševu. Šis futbolists pēdējā laikā kļuvis par visvairāk apspriesto spēlētāju visā līgā. Viņa pārliecinošie seivi ļāvuši komandai tikt pie neizšķirtiem pret "Neftchi" un "Inter", kā arī garantējuši uzvaras pār "Khazar" un "Karabakh".

Viņa rēķinā jau 11 sausās spēles (ieskaitīts arī viens kausa mačs). Iepriekšējā kārtā latviešu leģionārs glāba savu komandu no punktu zaudēšanas pret "Turan". Pēdējās spēles 15-20 minūtēs komanda varēja ielaist vismaz 2-3 vārtus. "Qabala" vārti tika pilnībā apsēsti, taču droši nospēlējis Doroševs, kurš neļāva viesiem aizvest punktus no Gabalas."

Runājot par citu Latvijas vārtsargu Andreju Pavlovu, viņa pārstāvētajai vienībai Pafosas "AEP" Kipras augstākajā līgā nācies samierināties ar zaudējumu savā laukumā pret "Ethnikos" - 0:1. Andrejs laukumā pavadīja visu spēli un nopelnīja brīdinājumu.

Izmantotie resursi:
ExtraTime

  +4 [+] [-]

, 2010-12-15 02:14, pirms 14 gadiem
Kā man tās reklāmas jau zb Ienāku iekšā rakstā,lai izlasītu ziņu,bet pa visu rakstu reklāma Bet Doreševs malacis,kaut arī Azerbadžāna,bet arī tur tāds apbalvojums ir jānopelna

     [+] [-]

, 2010-12-15 09:02, pirms 14 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Kā man tās reklāmas jau zb Ienāku iekšā rakstā,lai izlasītu ziņu,bet pa visu rakstu reklāma Bet Doreševs malacis,kaut arī Azerbadžāna,bet arī tur tāds apbalvojums ir jānopelna
nezinu,kā tu,bet es izmantoju firefox un adblocker un reklāmas man nerādās.

     [+] [-]

, 2010-12-15 17:48, pirms 14 gadiem
Man ir tāds čujs, ka šī ir pēdējā Pāvela sezona Qabala rindās. Ar tādu sniegumu var ne tikai uz Vācijas 2. Bundeslīgu tēmēt. Ļoti pārliecinoši spēlē un palīdz komandai, gluži tāpat kā Šveicē Andris. Lai veicas arī turpmāk, un labākā spēlētāja gods ir pavisam noteikti pelnīts. Nebūtu brīnums, ja šādi turpinot, Pāvelu atzītu par sezonas labāko vārtsargu.