Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gaurača komanda paliek bez galvenā trenera

Andrejs Siliņš

Gaurača komanda paliek bez galvenā trenera
Edgars Gauračs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas futbola valstsvienības uzbrucēja Edgara Gaurača pārstāvētā Krievijas Nacionālās līgas kluba Maskavas "Torpedo" vadība pēc abpusējas vienošanās nolēmusi šķirties no komandas galvenā trenera Mihaila Belova, bet, kamēr tiek meklēts aizstājējs, komandas vadību pārņēmis līdzšinējais asistents Nikolajs Savičevs.

Pirmdien "Torpedo" izbraukumā ar rezultātu 2:3 piekāpās vienai no turnīra tabulas pastarītēm Jaroslavļas "Shinnik". Kopumā 19 aizvadītajās spēlēs "Torpedo" spējusi izcīnīt četras uzvaras un astoņas reizes spēlēts neizšķirti. Ar 20 punktiem Maskavas komanda 17 vienību konkurencē pagaidām ieņem 12. pozīciju.

45 gadus vecais Belovs "Torpedo" strādāja kopš 2011. gada, sākumā kā asistents. Tagad darbu pārņēmis nedaudz vecākais Nikolajs Savičevs, kurš savulaik strādājis ar Krievijas U19 valstsvienību.

Krievu mediji vēsta, ka viens no galvenajiem kandidātiem uz "Torpedo" trenera vietu ir 71 gadu vecais Boriss Ignatjevs. Pieredzējušais speciālists savulaik bijis pat Krievijas pieaugušo izlases trenera asistents, bet no 2010. gada strādāja par asistentu Kijevas "Dynamo" vienībā. Darbu Ukrainā Ignatjevs pameta šī gada septembrī.

Edgars Gauračs šosezon laukumā devies 14 spēlēs, astoņās no tām pamata sastāvā, uzbrucējam izdevies gūt vienus vārtus un sakrāt trīs dzeltenās kartītes.

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com
Футбольная национальная лига