Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Čistjakovs iesit Lietuvā, Lazdiņš nedebitē, arī Čekulajevs nespēlē

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Čistjakovs iesit Lietuvā, Lazdiņš nedebitē, arī Čekulajevs nespēlē
Māris Eltermanis
Foto: fkkruoja.lt

Šodien vairākas spēles aizvadījuši mūsu futbola leģionāri un viņu pārstāvētie klubi. Valērijs Čistjakovs guva vārtus "Kruoja" labā Lietuvas čempionātā, savukārt Artim Lazdiņam pagaidām nav izdevies debitēt Polijas Ekstraklasē.

Ļoti svarīgu uzvaru Kazahstānas čempionātā izcīnījusi Eduarda Višņakova "Shahter", kas viesos ar 1:0 pārspēja "Akzhayik" vienību. Višņakovs nāca uz maiņu 66. minūtē, bet vienīgie vārti tika gūti 70. minūtē, Kukejevam ieraidot bumbu vārtos pa taisno no stūra sitiena. Pēc šīs uzvaras "Shahter" saglabājis 1. vietu, apsteidzot "Tobol" par diviem punktiem.

Graujošu 4:0 uzvaru Lietuvas čempionātā izcīnījusi Māra Eltermaņa un Valērija Čistjakova pārstāvētā "Kruoja", viesos sagraujot "Tauras". Pēdējos vārtus 90. minūtē iesita tieši Čistjakovs, bet Eltermanis nosargāja savus vārtus neskartus. "Kruoja" ieņem 4. vietu, par četriem punktiem atpaliekot no Pāvela Davidova "Sūduvas". Pirmajās divās vietās ar lielu pārsvaru ir "Ekranas" un "Žalgiris".

Polijas Ekstraklasē pagaidām nav debitējis Artis Lazdiņš. Viņa Gļivices "Piast" šodien izbraukumā izrāva 2:1 uzvaru pār bijušo Ivana Lukjanova un Sergeja Kožana klubu Gdaņskas "Lechia". Lazdiņš bija pieteikumā, bet laukumā neizgāja, "Piast" veicot tikai vienu maiņu. "Piast" četrās spēlēs bilance ir 2-0-2.

Tāpat rezervē palika Aleksandrs Čekulajevs, kura "Lombard Papa" izbraukumā ar 2:1 pārspēja "Kecskeméti". Čekulajeva komandai tā kļuva vien par pirmo uzvaru šai sezonā, ar bilanci 1-3-3 izraujoties no pēdējām vietām.

Jevgeņija Kazuras, Aleksandra Abramenko, Nikolaja Zaiceva, Alekseja Kuplova Oginska un Dmitrija Medecka Narvas "Trans" viesos Tartu ar 1:2 zaudēja "Tammeka". Kazuram un Abramenko pa 90 minūtēm, pārējie nespēlēja. Igaunijā šis "Trans" zaudējums nosaukts par šokējošu, jo pastarīte "Tammeka" guva vien otro uzvaru 28 spēlēs. "Trans" 10 komandu konkurencē ieņem 5. vietu. Tieši punktu priekšā "Trans" ir Romāna Gladiļina "Sillamae Kalev", kas šodien viesos zaudēja Tallinas "Flora" ar 0:4. Mūsu futbolistam pilna spēle.

Pāvela Šteinbora un Ritus Krjaukļa "Golden Arrows" DĀR čempionāta 4. kārtas spēlē izrāva dramatisku uzvaru kompensācijas laikā pār "Mamelodi Sundowns", realizējot 11 metru soda sitienu - 1:0. "Golden Arrows" izcīnīja pirmo uzvaru un izlēca no tabulas apakšdaļas uz 11. pozīciju 16 komandu konkurencē. Gan Šteinbors, gan Krjauklis aizvadīja pilnu spēli. Šteinbors pieļāva vienu kļūdu, piespēlējot pretiniekam, bet viņu glāba... Krjauklis, bloķējot sitienu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja