Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kosmačovs turpina cīņu par Ukrainas Premjerlīgu, Koliņko un Zjuzins uzvar (labots)

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Kosmačovs turpina cīņu par Ukrainas Premjerlīgu, Koliņko un Zjuzins uzvar (labots)
Aleksandrs Koliņko
Foto: fc-baltika.ru

Šodien Ukrainas 1. līgas spēlē graujošu 4:0 uzvaru izcīnījusi Jevgeņija Kosmačova "Sevastopol" un turpina cīņu par Ukrainas Premjerlīgu. Tikmēr Krievijas 1. divīzijā Aleksandra Koliņko un Artūra Zjuzina "Baltika" guva svarīgu uzvaru cīņās par noturēšanos.

Jevgeņijs Kosmačovs pāris pēdējās spēlēs palika "Sevastopol" rezervē vai nāca uz maiņu, taču šodien spēlē pret pastarīti "Lviv" mūsu pussargs iznāca sākumsastāvā un aizvadīja pilnu maču. Šo svarīgo spēli "Sevastopol" uzvarēja ar graujošo 4:0, Kosmačovs 19. minūtē pie 1:0 izpildīja soda sitienu, vārtsargam izvelkot bumbu no apakšējā stūra. Šī bija 31. kārta un palikušas vairs tikai trīs. Šodien zaudējumu ar 2:3 piedzīvoja "Sevastopol" galvenā konkurente cīņā par 2. vietu (Premjerlīgā tiks pirmo divu vietu ieguvējas) Zaporožjes "Metallurg", un Kosmačova komanda tādējādi pietuvojusies "Metallurg" līdz viena punkta attālumam. Pirmspēdējā kārtā "Metallurg" un "Sevastopol" tiksies savā starpā Sevastopolē un tad arī lielā mērā varētu izšķirties 2. vietas liktenis.

Šodien tika izspēlēta viena no pēdējām kārtām Krievijas 1. divīzijas čempionāta otrās tabulas daļas komandām - drīzumā tiks noskaidrotas visas četras komandas, kas šo līmeni pametīs. Cerību glābties jau sen nav Jura Laizāna "Fakel" - kārtējais mūsu pussarga klubs, kas izkrīt no savas līgas... Laizāns šodien zaudētajā spēlē pret "Gazovik" palika rezervē.

Tikmēr svarīga diena bija Aleksandra Koliņko un Artūra Zjuzina Kaļiņingradas "Baltika" - konkurente "Gazovik" uzvarēja, kas nozīmēja, ka uzvaru pret "Chernomorets" vajadzētu arī mūsu futbolistu vienībai. Nervozā cīņā tika gūta minimāla 1:0 uzvara, kas ļāva noturēties drošajā zonā. Koliņko aizvadīja sausu spēli, bet Zjuzins tika nomainīts 80. minūtē jau pie 1:0. Zjuzins bijis ļoti aktīvs - gan dalījis piespēles, gan sitis pa vārtiem, savukārt Koliņko nemaz tik daudz darba nebija, taču pāris epizodēs viņš pēc sitieniem bumbu tvēra.

Visbeidzot pēc ilgāka laika šodien laukumā atgriezās Edgars Gauračs (viņš arī izsaukts uz izlases spēli pret Poliju), kurš "Enisey" spēlē pret "Luch Energia" nāca uz maiņu 66. minūtē. Neko ievērības cienīgu sev atvēlētajā laikā Gauračs gan nepaveica, un spēle noslēdzās neizšķirti 0:0. "Enisey" tabulas otrajā daļā ieņem 1. vietu jeb 9. vietu kopvērtējumā.

Krievijas 1. divīzijas tabula

VKlubsSP
9Enisey4765
10Kamaz4664
11SKA-Energia4659
12Torpedo (V)4658
13Volgar-Gazprom4658
14Gazovik4656
15Baltika4656
16Khimki4655
17Luch Energia4650
18Chernomorets4749
19Fakel4640
20Zhemchuzhina3826

Visbeidzot Lietuvas čempionātā Aleksandra Solovjova "Tauras" mājās ar 2:0 uzvarēja Viļņas REO un pacēlās uz 8. vietu 10 komandu konkurencē.

  +1 [+] [-]

, 2012-05-15 23:58, pirms 12 gadiem
Kā var rakstīt par Baltika komandas uzvaru, norādot rezultātu, aprakstot mūsu futbolistu sniegumu, BET RAKSTĀ NEPIEMINĒJOT PRETINIEKU KOMANDAS NOSAUKUMU ?!