Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Uvarenko pārceļas uz Slovākijas augstāko līgu

Rolands Eliņš

Uvarenko pārceļas uz Slovākijas augstāko līgu
Maksims Uvarenko
Foto: Sportal.bg

Bijušais "Ventspils" vārtsargs Maksims Uvarenko karjeru turpinās Slovākijas Superlīgas klubā "ViOn Zlate Moravce", pavēstījis Uvarenko aģents Dmitrijs Hohlovs.

28 gadus vecais Latvijas vārtsargs Maksims Uvarenko karjeras pirmajā pusē pavadīja trīs sezonas Čehijas otrajā līgā "Vysocina" sastāvā, ar kuru izdevās arī iegūt otro vietu turnīrā 2012. gadā. Veiksmīga viņam izdevās atgriešanās Latvijā, kad kopā ar "Ventspili" izdevās iegūt divus Virslīgas čempiona titulus, sekoja šķietams solis uz augšu, pievienojoties slavenajam Bulgārijas klubam Sofijas CSKA.

Diemžēl CSKA pārdzīvoja grūtus laikus, un finanšu problēmas nopietni iespaidoja tā sniegumu, kā arī lika zaudēt licenci dalībai augstākajā līgā. Uvarenko pēdējoreiz oficiālas spēles pieteikumā bija aprīļa sākumā, taču nu atradis jau klubu, atgriežoties bijušās Čehoslovākijas teritorijā, tikai tagad jau slovāku pusē.

Kā paziņojis viņa aģents, Uvarenko pārstāvēs "ViOn Zlate Moravce" komandu, kura Slovākijas augstākajā līgā pagaidām ieņem devīto vietu 12 komandu konkurencē. Pirmajās 12 spēlēs gūtas trīs uzvaras un izcīnīti 11 punkti, bet nākamā spēle paredzēta 16. oktobrī pret vicelīderi "Žilina". Komandas pamatvārtsargs sezonas sākumā ir slovēni Marko Ranilovičs, kurš iepriekš spēlējis arī tādos klubos kā horvātu "Hajduk" un slovēņu "Maribor".

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/DHohlovs/status...

  +2 [+] [-]

, 2015-10-14 14:28, pirms 9 gadiem
Jaa'tgūst beidzot spēļu prakse, jāuzlabo sniegums un jāsāk atkal pretendēt uz vietu izlasē vismaz kā 3. vārtsargs!

     [+] [-]

, 2015-10-15 07:05, pirms 9 gadiem
Mazliet skumīgi, kad spēlētēji spēlē kādās 2-3 līgās, tas būtu tas pats, kas vidusmēra cilvēks nespētu atrast darbu, nekur labākā vietā, kā kādās noliktavā pa palīgstrādnieku, vai stroikā ar ķerru vedātu javu.