Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vārtsargs Eltermanis Lietuvā gūst vārtus no spēles

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Vārtsargs Eltermanis Lietuvā gūst vārtus no spēles
Māris Eltermanis
Foto: fkkruoja.lt

Šodien Lietuvas futbola čempionātā vārtus no spēles guvis latviešu vārtsargs Māris Eltermanis.

Lietuvas futbola čempionātā šodien neparasts atgadījums - mūsu vārtsargs Māris Eltermanis guva vārtus "Kruoja" labā... no spēles! Patiesības labad jāsaka, ka Eltermanis izpildīja 11 metru soda sitienu un guva vārtus ar atkārtotu sitienu. "Kruoja" ar 2:1 pārspēja "Tauras". Kas vēl interesanti, šo spēli tiesāja Latvijas tiesnešu brigāde ar Mareku Ķeri priekšgalā.

Citā spēlē Pāvela Davidova "Sūduva" nospēlēja 1:1 ar "Atlantas". Davidovs sargāja savas komandas vārtus. Pārliecinošā turnīra vadībā atrodas "Žalgiris", seko "Atlantas", "Ekranas", bet stabilā 4. pozīcijā Davidova "Sūduva". Tālāk 5. vietā Eltermaņa "Kruoja".

Grieķijas Superlīgā "Ergotelis" bez savainotā Māra Verpakovska izbraukumā nospēlēja 0:0 ar "Panaitolikos". Superlīgas jaunpienācējai "Ergotelis" četrās spēlēs nav neviena zaudējuma (1-3-0)!

Edija Joksta "Oldham" ar 2:3 zaudēja "Rotherham", jau no 41. minūtes (tobrīd 0:1) spēlējot mazākumā. Joksts netika komandas pieteikumā.

Polijas 1. līgā spēli šodien aizvada Nikolaja Kozačuka Lenčnas "Gornik", tomēr mūsu malējais pussargs sākumsastāvā nav iekļauts.

     [+] [-]

, 2013-09-14 19:16, pirms 11 gadiem
Paveicās, ka vispāŗ guva vārtus.

     [+] [-]

, 2013-09-14 19:26, pirms 11 gadiem
ervains91 rakstīja: Paveicās, ka vispāŗ guva vārtus.
nu katru dienu jau viņš nesit pendeles ākst