Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cauņa nāk uz maiņu, CSKA nostiprinās pirmajā vietā

Agris Suveizda

Cauņa nāk uz maiņu, CSKA nostiprinās pirmajā vietā
Aleksandrs Cauņa
Foto: ITAR-TASS

Krievijas čempione Maskavas CSKA šodien savā laukumā ar rezultātu 1:0 apspēlēja "Rostov" un nostiprinājās turnīra tabulas līderpozīcijā. Latvijas futbola izlases līderis Aleksandrs Cauņa trešoreiz šosezon izgāja uz maiņu.

Maskavas CSKA ar 17 punktiem septiņās spēlēs pirms šīs kārtas bija Krievijas Premjerlīgas līdere, bet uzreiz trīs komandas atpalika par uzvaras tiesu. Vienu no šīm komandām CSKA šodien uzņēma savā laukumā un uzvarēja ar 1:0. Vienīgos vārtus mača 71.minūtē guva Konstantīns Bazeļuks. Latvijas izlases pussargs Aleksandrs Cauņa 80.minūtē nomainīja Alanu Dzagojevu, trešo reizi pēc savainojuma izārstēšanas izejot uz maiņu.

CSKA rindās pēc šīs maiņas notika nelieli pārkārtojumi, un Cauņa darbojās centra pussarga pozīcijā. Kaut arī "Rostov" centās atspēlēties, Cauņa sev atvēlētajās desmit minūtēs itin daudz tika pie bumbas un labi ievadīja komandas uzbrukumus. Savukārt vakar mājās pie neizšķirta Polijas Ekstraklasē tika Lodzas "Widzew", kā pamatsastāvā otro spēli pēc kārtas devās brāļi Eduards un Aleksejs Višņakovi. Eduards, kuram bija pāris bīstami momenti, laukumā bija visas 90 minūtes, bet Aleksejs tika nomainīts 66.minūtē.

Eduards Višņakovs Polijas Ekstraklasē ir aizvadījis sešas spēles, no kurām visas sāka pamatsastāvā, un ir guvis piecus vārtus, kas joprojām ir labākais rādītājs līgā. Aleksejs jaunajā klubā piedalījies trīs mačos, no tiem pamatsastāvā sākot divus. Alekseja kontā ir viens precīzs sitiens. "Widzew" ar astoņiem punktiem septiņās spēlēs Ekstraklasē ieņem devīto vietu, bet ar tikpat punktiem vietu augstāk ir "Piast Gliwice", kas vakar ar 0:3 Krakovā zaudēja vietējai "Wisla". Artis Lazdiņš otro spēli pēc kārtas netika iekļauts komandas pieteikumā. Piektdien "Piast Gliwice" un "Widzew" tiksies savā starpā.

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com
Live scores, results, fixtures, tables,...

     [+] [-]

, 2013-09-14 15:37, pirms 11 gadiem
Malači, labi "notiprinājās" pirmajā vieta

     [+] [-]

, 2013-09-14 15:43, pirms 11 gadiem
foto labs