Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Zjuzins debitējis Slovākijā, Karlsonam un Starkovam zaudējumi, Pavlovs sausā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Zjuzins debitējis Slovākijā, Karlsonam un Starkovam zaudējumi, Pavlovs sausā
Artūrs Zjuzins
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Latvijas futbolistiem un izlases galvenajam trenerim Aleksandram Starkovam aizvadītā nedēļas nogale nebija tā sekmīgākā ārvalstu klubos. Toties pie pirmajām spēles minūtēm slovāku "Žilina" rindās tika Artūrs Zjuzins, bet tas nepalīdzēja komandai uzvarēt.

Par Artūra Zjuzina iespējamo pārcelšanos uz Slovākijas čempionvienību "Žilina" rakstījām jau iepriekš. Līdz tam tika kārtotas visas nepieciešamās formalitātes, bet nu Artūrs paspējis debitēt sava jaunā kluba rindās. Izbraukuma spēlē pret "Streda" futbolistiem 2010. gada Latvijas labākais jaunais futbolists laukumā devās 81. minūtē, kad rezultāts uz tablo bija 2:2. Ar šādu pašu rezultātu cīņa arī noslēdzās. Zjuzins sev atvēlētajā laikā ne ar ko īpašu neizcēlās. Jau rīt "Žilina", kas turnīra tabulā atkritusi uz otro vietu, gaida tikšanās ar principiālo konkurenti "Košice".

Azerbaidžānas čempionātā aizvadītas pirmās spēles pēc komandu sadalīšanas divos sešiniekos. Līderu grupā veiksmīgi mači Andreja Rubina un Rita Krjaukļa pārstāvētajiem klubiem. Andrejam Rubinam paliekot rezervē, viņa "Karabakh" ar 2:0 viesos pārspēja Baku "Inter", kura rindās visas 90 minūtes laukumā pavadīja Ģirts Karlsons.

Ritus Krjauklis, laukumā pavadot 90 minūtes, palīdzēja "AZAL" sagādāt pamatīgu sensāciju - ar 1:0 pārspēt vicelīderi "Khazar". Krietni švakāk klājās Aleksandra Starkova trenētajam "Baku", kas savā laukumā ar 0:1 atzina "Neftchi" pārākumu. Zaudējums otrā sešinieka spēlē Kristapa Grebja pārstāvētajam "Ganja", kas ar minimālo 0:1 piekāpās "Turan". Grebis nebija pieteikts mačam. Visas 90 minūtes "Qabala" neizšķirtā pret "Mugan" (1:1) uz laukuma pavadīja vārtsargs Pāvels Doroševs. Visaugstāk no Latvijas futbolistu pārstāvētajiem klubiem atrodas "Karabakh" (trešā vieta), tālāk seko "Inter", "AZAL" un "Baku".

Ungārijas futbola čempionātā pie spēles laika ticis pussargs Vadims Žuļevs, bet viņa komanda "Lombard Papa" viesos ar 0:1 piekāpās "Haladas". Žuļevs laukumā devās 80. minūtē. Uz maiņu uzvarā pār "Paks" (1:0) devās arī "ZTE" uzbrucējs Daniils Turkovs. Turkovam tika dota iespēja spēlēt piecas minūtes.

Baltkrievijas kausa izcīņā turpina pārsteigt Artūra Silagaiļa "Gomel", kas savā laukumā ar 2:1 pārspēja Soļigorskas "Shakhtyor". Silagailis palika rezervē. Pusfināla atbildes spēle norisināsies svētdien Soļigorskā. Lielisku spēli Kipras augstākajā līgā aizvadījis Andrejs Pavlovs, kurš palīdzēja Pafosas "AEP" ar 1:0 pārspēt Limasolas "Apollon". Uzvara garantējusi "AEP" vismaz 12. vietu 14 klubu konkurencē, tādējādi automātiski vieta elites divīzijā netiks zaudēta. Sezonas turpinājumā klubam būs jācīnās ar komandām no 9.-12. vietai par vietas saglabāšanu līgā. No šī četrinieka ārā kritīs viens klubs.

Izmantotie resursi:
M
Peşəkar Futbol Liqası
Azerisport.com - Все об Азербайджанском спорте
Adatbank - NSO
ZTE FC Hivatalos Weblap - Official Website
Официальный сайт — Футбольный Клуб «Гомель»
Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου - Επίσημη...

  +4 [+] [-]

, 2011-03-14 22:29, pirms 14 gadiem
Veiksmi jaunajā komandā.

  +1 [+] [-]

, 2011-03-14 23:50, pirms 14 gadiem
Jāvēl veiksmi Zjuzinam, tik tiešām tā viņam būs vajadzīga, tāpat kā Turkovam savā jaunajā klubā un Silagailim. Spēlētāji vēl jauni, un ir sevi jāpierāda. Nezinu, kāpēc Grebis nav spēlējis, bet azerbaidžāņiem, izņemot Krjaukli, tie rezultāti tādi pašvaki. Prieks par Pavlovu, kuram kāpums tabulā. Lai veicas visiem.