Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračam vārti, Kļava un Ivanovs pamatsastāvā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Gauračam vārti, Kļava un Ivanovs pamatsastāvā
Edgars Gauračs
fc-tm.ru

Trešdien vārtus pārbaudes spēlē guvis Edgars Gauračs, savukārt Azerbaidžānas čempionātā savu komandu pamatsastāvā izgājuši Latvijas izlases aizsargi Oskars Kļava un Deniss Ivanovs.

Azerbaidžānas čempionātā trešdien notika divas spēles un abas - ar Latvijas izlases futbolistu piedalīšanos. Denisa Ivanova "Baku" izbraukumā ar 4:0 sagrāva "Turan", bet Oskara Kļavas AZAL savā laukumā ar 1:2 piekāpās čempionei "Neftchi". Abiem Latvijas izlases aizsargiem pilna spēle.

Kļavam Azerbaidžānas čempionātā tā bija 7. spēle AZAL pamatsastāvā un 12. spēle vispār aizvadītajās 19 kārtās. Savukārt Ivanovs tajās pašās 19 kārtās sākumsastāvā izgāja tikai 6. reizi (kopā deviņas spēles).

Ivanova "Baku" pēc šīs uzvaras pacēlusies uz 8. vietu, turpinot cīņu par iekļūšanu TOP6 - līdz komandu sadalīšanai divos sešiniekos palikušas trīs kārtas un līdz 6. vietai Baku trūkst tikai viena punkta. Tikmēr Kļavas AZAL, kas čempionāta sākumā pabija arī turnīra vadībā, tagad noripojusi līdz 7. pozīcijai un arī tai jācīnās, lai nonāktu TOP6.

DĀR čempionātā Pāvela Šteinbora un Ritus Krjaukļa "Golden Arrows" pēc ziemas pārtraukuma ar 2:0 viesos pārspēja "Pretoria" futbolistus, tabulā paceļoties uz 10. vietu 16 komandu konkurencē. Šteinbors kā allaž sargāja savas komandas vārtus, bet Krjauklis uznāca uz maiņu 52. minūtē pie rezultāta 1:0. Šteinbors jau 2. minūtē glābis savu komandu pēc pretinieka bīstama raidījuma ar galvu.

Vārtus pārbaudes spēlē guvis Edgars Gauračs. Viņš savam Maskavas "Torpedo" ar 3:0 palīdzēja pārspēt Bulgārijas čempionāta 10. labāko komandu (16 komandu konkurencē) "Cherno More" no Varnas. Gauračs izgāja sākumsastāvā un guva vārtus 20. minūtē, atklājot rezultātu. Interesanti, ka 80. minūtē punktu bulgāru pārspēšanai pielika pagājušā gada "Skonto" uzbrucējs, lietuvietis Tads Labuks, kurš nu ir Gaurača komandas biedrs un konkurents vienlaicīgi.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-02-14 02:34, pirms 11 gadiem
Tas ir tikai labi, ka Gauračs arī sit vārtus! Vismaz mums ir divi gana labi uzbrucēji, kas regulāri sit vārtus. Rudņevs un Gauračs. Vēl tikai Verpakovskim jāsaņemas Grieķijā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-02-14 09:47, pirms 11 gadiem
Azerbaidžāna neskaitās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-14 18:20, pirms 11 gadiem
Pēc ilgiem laikiem kaut kas pozitīvs beidzot arī no Azerbaidžānas. Ņemot vērā to, ka Ivanovs un Kļava ir izlases pamata veči, ir svarīgi, lai viņi tiktu spēlēt - vienalga vai Azerbaidžānā vai kur citur. LM jau bija izteikuši abiem piedāvājumus, kā teica Šēns, bet šie vēl grib nopelnīt, un tas ir saprotams.