Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ivanovam un Soloņicinam zaudējumi

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Ivanovam un Soloņicinam zaudējumi
Genadijs Soloņicins
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien kārtējās spēles ārvalstu futbola čempionātos aizvadījuši Latvijas futbolisti. Gan Deniss Ivanovs Dienvidāfrikas Republikā, gan Genadijs Soloņicins Azerbaidžānā diemžēl piedzīvojuši minimālus zaudējumus.

Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) čempionātā futbolā šodien Denisa Ivanova pārstāvētā Keiptaunas "Ajax" izbraukumā 3 500 skatītāju klātbūtnē ar 1:2 piekāpās "Maritzburg United". Ivanovs laukumā pavadīja visu maču un pirmajā puslaikā nopelnīja dzelteno kartīti. "Ajax" abus vārtus ielaida ar nepilnu divu minūšu intervālu otrajā puslaikā, un līdz spēles beigām Keiptaunas klubs paguva atbildēt vien ar precīzi izpildītu 11 metru soda sitienu - 1:2.

Ar 34 punktiem 22 spēlēs "Ajax" turnīra tabulā nokritusi uz 6. pozīciju. Pārliecinošā vadībā ar 44 punktiem 21 spēlē ir "SuperSport", bet 2. vietā esošajai "Sundowns" ir tikai par punktu vairāk (un divas spēles rezervē) nekā "Ajax". Nākamo spēli Ivanova pārstāvētā komanda aizvadīs trešdien, 16. decembrī, izbraukumā pret 4. vietā esošo "Kaizer Chiefs".

Savukārt Azerbaidžānas čempionāta 15. kārtas spēlē Genadija Soloņicina pārstāvētā Zakatalas "Simurq" savā laukumā vairāk nekā 3 000 skatītāju klātbūtnē ar 1:2 piekāpās "Baku". Soloņicins laukumā pabija visu spēli, izceļoties ar vairākiem labiem centrējumiem, kā arī sitienu nedaudz pāri vārtiem otrajā puslaikā. Turnīra tabulā pēc 15 kārtām līdere ar 33 punktiem ir "Karabakh", 2. vietā ar 30 punktiem ir Baku "Inter" (Rubins, Karlsons), "Simurq" kontā 26 punkti un 5. vieta, "Qabala" (Doroševs) ar tikpat punktiem ir par pozīciju zemāk, bet "Olimpik" (Kozačuks) ar 16 punktiem ir 8. vietā.

Izmantotie resursi:
psl.co.za
azerisport.com