Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņinam sausā spēle pirms Eiropas līgas sākuma, Maksimenko un Šabala debitē

Rolands Eliņš

Vaņinam sausā spēle pirms Eiropas līgas sākuma, Maksimenko un Šabala debitē
Vitālijs Maksimenko
Foto: Bundesliga.at

Savos jaunajos klubos šodien debijas piedzīvojuši Vitālijs Maksimenko un Valērijs Šabala, kuri abi nāca uz maiņu, tiesa, Maksimenko Austrijas Bundeslīgā nospēlēja gandrīz 80 minūtes, bet Šabala poļu pirmajā līgā tikai 15, savukārt Andris Vaņins ar sauso spēli sekmējis "Sion" uzvaru pār "Lugano" ar 3:0.

Debiju Austrijas Bundeslīgā šodien piedzīvoja Vitālijs Maksimenko, kurš astoņu tūkstošu skatītāju klātbūtnē palīdzēja "Mattersburg" pārspēt Grācas "Sturm". Latvijas aizsargs spēli sāka uz rezervistu soliņa, taču jau 13. minūtē tika sūtīts laukumā uz maiņu. Viņš palīdzēja "Mattersburg" nosargāt savus vārtus neskartus, bet divi Patrika Farkasa vārtu guvumi ļāva svinēt uzvaru 2:0.

Tā bija Maksimenko pirmā spēle Austrijas kluba sastāvā pēc pārejas no "Liepājas" un tā palīdzējusi pacelties uz ceturto vietu kopvērtējumā. "Mattersburg" izcīnījusi trīs uzvaras pēc kārtas un no līderes tagad atpaliek tikai divus punktus.

Latvijas izlases pamatvārtsargs Andris Vaņins savukārt aizvadījis sauso spēli Šveices Superlīgā, kamēr viņa pārstāvētā "Sion" pārspēja "Lugano" ar 3:0. Neizšķirts gan saglabājās vēl līdz 67. minūtei, turklāt rezultātu izdevās atklāt tikai ar pendeles palīdzību. "Sion" līdz ar to nosargā trešo pozīciju kopvērtējumā un ar pozitīvām domām varēs sagaidīt Eiropas līgas grupu turnīra pirmo spēli, kas ceturtdien paredzēta pret Kazaņas "Rubin".

Kiprā Pāvels Šteinbors bija "Nea Salamis" vārtos un palīdzēja izcīnīt uzvaru 3:1 pār "Ayia Napa", kura pagaidām ir kopvērtējuma pēdējā vietā. Aizvadītas gan tikai trīs kārtas, un arī Šteinbora komandai pagaidām nav klājies lieliski un šodien gūta sezonas pirmā uzvara.

Polijas pirmajā līgā debiju piedzīvojis Latvijas izlases uzbrucējs Valērijs Šabala, kura "Miedz" ar 0:2 izbraukumā zaudēja "Arka". Pirms spēles "Miedz" treneris bija izteicies, ka Šabala nav ieradies komandā savā labākajā formā, līdz ar to vietu pamatsastāvā viņam nepiedāvāja. Taču 76. minūtē Šabala tika sūtīts uz maiņu, kad rezultāts vēl bija 0:1, bet pāris minūtes pēc tam "Arka" guva otros vārtus. Šabala sev atvēlētajā laikā pie bumbas praktiski netika un šajās 15 minūtēs "Miedz" noorganizēja tikai vienu puslīdz bīstamu uzbrukumu.Pirmās līgas kopvērtējumā "Miedz" ir 16. vietā 18 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
Ekstraklasa, piłka nożna, relacje live, wyniki...
..:: SV Bauwelt Koch Mattersburg ::..

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-13 22:42, pirms 9 gadiem
Kādi ir beļģu ieguvumi no šāda darījuma .. tiešām domā ka Valera tanī purvā sāks rādīt klasi

     [+] [-]

, 2015-09-14 03:31, pirms 9 gadiem
A Višņakovu Eģiks tikmēr bez lieka trokšņa Beļģijā jau sit iekšā. ..

     [+] [-]

, 2015-09-14 06:26, pirms 9 gadiem
Zuluss rakstīja: Kādi ir beļģu ieguvumi no šāda darījuma .. tiešām domā ka Valera tanī purvā sāks rādīt klasi
beļģi jau sen saprot, ka iegrābušies. tagad Šabalu dod uz īri visiem pēc kārtas cerot, ka kāds no tiem klubiem viņa līgumu izpirks par kaut kādām naudām, lai vismaz kaut nelielu daļu no iztērētā atgūtu..

     [+] [-]

, 2015-09-14 14:37, pirms 9 gadiem
Laimes Lācis rakstīja: beļģi jau sen saprot, ka iegrābušies. tagad Šabalu dod uz īri visiem pēc kārtas cerot, ka kāds no tiem klubiem viņa līgumu izpirks par kaut kādām naudām, lai vismaz kaut nelielu daļu no iztērētā atgūtu..
Grūti jau saprast kas pašam Šabalam galvā darās, ja jau gandrīz divus gadus nevar fizisko uzlabot. Var neiet spēle, gadās pat vislabākajiem, ka nevar iesist, bet tad vnk papildus treniņiem ir ar sevi jāstrādā, kamēr aiziet spēle. Bet ja ilgu laiku nevar pat fizisko pielikt, tad vairāk velk uz variantu, ka čalis ir atmetis visam ar roku un principā vairs nemaz negrib spēlēt futbolu, bet līgums līdz beigām ir jāatstrādā.