Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Popkova vadītajiem lietuviešiem zaudējums

Popkova vadītajiem lietuviešiem zaudējums
Jurijs Popkovs Lietuvā mēģina paveikt brīnumus
Foto: Mārtiņš Zilgalvis, f64

Neveiksmi Lietuvas futbola čempionātā piedzīvojusi Jurija Popkova vadītā "Tauras" vienība, kas spēles galotnē ar 0:1 piekāpās "Šiauliai". Spēli Čehijas dublieru čempionātā aizvadījis arī Latvijas vārtsargs Maksims Uvarenko.

Šodien Lietuvas futbola A līgā ļoti svarīgu spēli aizvadīja Jurija Popkova trenētā "Tauras" vienība, kas tikās ar tabulas kaimiņieni "Šiauliai" vienību. Visu maču laukumā ritēja līdzīga cīņa, un viss liecināja par to, ka spēle noslēgsies ar bezvārtu neizšķirtu, taču spēles pēdējā minūtē Šauļu futbolisti izrāva svarīgu uzvaru - 1:0.

"Tauras" rindās laukumā tika arī visi trīs Latvijas futbolisti - Jānis Vaitkus, Vladimirs Žavoronkovs, kā arī Oļegs Semjonovs. Visi viņi nospēlēja visas 90 minūtes, taču ne ar ko ievērības cienīgu neizcēlās.

Spēli Liberecas "Slovan" dublieru rindās aizvadījis Maksims Uvarenko, palīdzot savai komandai tikt pie neizšķirta 1:1. Jāsaka, ka šajā spēlē izgāja vairāki pamatkomandas futbolisti. Atgādināsim, ka vakar Maksims tika pieteikts Čehijas čempionāta mačam, taču laukumā netika.

Baltkrievijas čempionātā ar zaudējumu nācās samierināties Pāvela Davidova Soļigorskas "Shakhter", kas ar 1:2 piekāpās "Gomel".

Izmantotie resursi:
slovanliberec.cz
futbolas.lt

     [+] [-]

, 2009-09-13 19:49, pirms 15 gadiem
Nu žēl, bet prieks, ka vismaz visi spēlē! Davidovs spēlējis vai atkal soliņu sildījis? Un ja, kas labas ziņas par Uvarenko - viņu vismaz pagaidām varam nomināli uzskatīt par otro vārtsargu aiz Žbineka Hauzra, jo, cik man zināms, viņi savu vārtsargu (1.) Ždeneku Zlamalu pārdevuši Udinese. Viņš pašlaik ir izīrēts uz spāņu Cadiz!

Lai veicas, Uvarenko!

P.S. Hauzram jau 36 gadi!