Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Leģionāri: Kaļiņingradas trio zaudē līderei, Gauračam sāpīga neveiksme galotnē

Agris Suveizda

Leģionāri: Kaļiņingradas trio zaudē līderei, Gauračam sāpīga neveiksme galotnē
Aleksandrs Koliņko
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Šodien aizvadītas kārtējās spēles Krievijas futbola čempionāta pēc spēka otrajā līgā. Zaudējumu piedzīvoja Aleksandra Koliņko, Artūra Zjuzina un Alekseja Višņakova pārstāvētā Kaļiņingradas "Baltika", kas ar 1:3 zaudēja "Tom". Savukārt Edgara Gaurača Maskavas "Torpedo" spēles izskaņā ielaida divus vārtus un piekāpās ar 2:3.

Tomskas "Tom", kas bija uzvarējusi sešas spēles pēc kārtas. "Tom" vadībā izvirzījās 28.minūtē, kad Ivans Nagibins pēc centrējuma ar galvu raidīja bumbu tālajā augšējā vārtu stūrī (1:0). Pēc 12 minūtēm viesi dubultoja pārsvaru. Pāvels Goliševs saņēma bumbu netālu no vārtiem, apgriezās un sita zem vārtu pārliktņa (2:0).

Spēles beigu daļā "Baltika" atgriezās cerība – Maksims Votinovs realizēja 11m soda sitienu (1:2). Turpmākajās minūtēs vairākkārt vārtus glāba Aleksandrs Koliņko, taču kompensācijas laika trešajā minūtē Tomskas klubs tomēr guva trešos vārtus. "Baltika" lieliem spēkiem metās panākt izlīdzinājumu, viesi izveidoja pretuzbrukumu, un to ar sitienu kritienā noslēdza Pāvela Pogrebņaka brālis Kirils (3:1). Aleksandrs Koliņko un Artūrs Zjuzins laukumā pavadīja visu spēli, bet Aleksejs Višņakovs tika nomainīts 59.minūtē.

"Baltika" cieta otro zaudējumu pēc kārtas un noslīdēja uz piekto vietu. "Baltika" 20 spēlēs ir 32 punkti, un tā par uzvaras tiesu atpaliek no trešās vietas. "Tom" ir 16 punktu attālumā. Nākamnedēļ "Baltika" pēdējā spēlē pirms ziemas pārtraukuma viesosies pie "Sibir", kurai ir par trim punktiem mazāk. Sāpīgu zaudējumu piedzīvoja Maskavas "Torpedo", kas izbraukumā pusotra tūkstoša skatītāju klātbūtnē ar 2:3 zaudēja Jaroslavļas 'Shinnik". "Torpedo" puslaiku pārtraukumā devās ar divu vārtu pārsvaru, un vēl 83.minūtē viesi bija vadībā ar 2:1.

Taču tad "Shinnik" realizēja 11m soda sitienu, bet 90.minūtē izrāva arī uzvaru. Edgars Gauračs tika nomainīts 76.minūtē, kad klubs vēl atradās vadībā. Gaurača kontā trīs sitieni pa vārtiem, divi no tiem vārtu rāmī. "Torpedo", kas arī pirms nedēļas nenoturēja vadību un zaudēja ar 2:3, ar 20 punktiem 19 spēlēs ieņem 12.vietu, bet Jaroslavļas komandai tagad ir par trim punktiem mazāk. "Torpedo" pēc nedēļas uzņems turnīra vicelīderi "Ural". Vēl laukumā devās arī Oļegs Laizāns, kurš aizvadīja pilnas 90 minūtes "Yenisej" neizšķirtā ar "Ska-Energiya" (1:1). Krasnojarskas klubs 19 spēlēs ieguvis 21 punktu, tabulā ieņem 10.vietu un piektdien viesosies pie "Pretrotest".

Izmantotie resursi:
tomtomsk.ru
SHINNIK.COM Официальный сайт ярославского...
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

  -1 [+] [-]

, 2012-11-12 23:03, pirms 12 gadiem
A kā tur Vitenpiskas rajona čempī, pipec, cik saistoši sporta pasākumi!