Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Lukjanovs atgriežas pamatsastāvā, "Lechia" ielaiž beigās un zaudē

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Lukjanovs atgriežas pamatsastāvā, "Lechia" ielaiž beigās un zaudē
Ivans Lukjanovs
Foto: lechia.pl

Šodien Polijas futbola čempionātā Ivana Lukjanova un Sergeja Kožana pārstāvētā Gdaņskas "Lechia" ar 0:1 piekāpās "Jagiellonia", ielaižot vārtus 85. minūtē. Abi mūsējie laukumā pavadīja visas 90 minūtes. Tikmēr Azerbaidžānā savus vārtus sausā nosargāja Pāvels Doroševs, palīdzot "Qabala" tikt pie punkta.

Polijas Ekstraklasē Gdaņskas "Lechia" šovakar savā laukumā tikās ar "Jagiellonia". Kā ierasts, "Lechia" pamatsastāvā bija aizsargs Sergejs Kožans, tāpat šoreiz ar pirmajām minūtēm laukumā devās arī otrs mūsējais Gdaņskas kluba rindās – Ivans Lukjanovs pēc traumas izārstēšanas laukumā atgriezās jau iepriekš, bet tagad jau bija ticis pamatsastāvā.

Latvijas izlases pussargam 24. minūtē bija neslikta iespēja mēģināt atklāt rezultātu, tomēr sitienu bloķēja pretinieku aizsargs. Otrā puslaika sākumā Lukjanovs vēlreiz apdraudēja viesu vārtus, sitot spēcīgi, tomēr tieši pa vidu, un vārtsargs bumbu ķēra. Tāpat Lukjanova kontā viens ļoti neprecīzs sitiens 63. minūtē. Viņš, tāpat kā Kožans, laukumā pavadīja visu spēli. Mača rezultāts līdz pat 85. minūtei bija 0:0, tomēr tad viesu uzbrucējs Rasjaks izvirzīja vadībā "Jagiellonia". Tie arī bija uzvaras vārti – "Lechia" piedzīvoja zaudējumu, turnīra tabulā paliekot 12. pozīcijā, trīs punktus atpaliekot no vietu augstāk esošās "Gornik". Rīt kārtu noslēgs Artjoma Rudņeva Poznaņas "Lech", tiekoties ar "Zaglebie".

Azerbaidžānas čempionātā "Qabala" cīnījās neizšķirti ar Baku "Inter" – 0:0. Pāvels Doroševs "Qabala" rindās sargāja vārtus visas 90 minūtes, vienreiz arī atvairot bīstamu sitienu. Ģirta Karlsona "Inter" pieteikumā nebija. Baku vienība turnīra tabulā ir otrā, Doroševa klubs ir sestais.

  -1 [+] [-]

, 2011-12-11 23:40, pirms 13 gadiem
Žēl par zaudējumu, bet priecē fakts, ka Ivans ir atpakaļ sastāvā. Ļoti ceru drīzumā redzēt laukumā atkal Žigajevu, kuram savainojums stipri ieildzis.