Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

papildināts Koliņko neļauj Gauračam iesist, Rudņeva spēli pārtrauc tornado

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Koliņko neļauj Gauračam iesist, Rudņeva spēli pārtrauc tornado
Aleksandrs Koliņko
Foto: fc-baltika.ru

Krievijas Nacionālajā futbola līgā pirmo sezonas maču aizvadījusi Edgara Gaurača "Torpedo", kas nosacītā mājas mačā nospēlēja 1:1 ar Kaļiņingradas "Baltika". Gan Gauračs, gan "Baltika" Latvijas futbolisti Artūrs Zjuzins ar Aleksandru Koliņko bija ļoti manāmi.

Vakar startēja jaunā Krievijas 1. līgas sezona. Arī šogad vairākos klubos spēlēs Latvijas izlases kandidāti. Galvenā uzmanība šodien tika pievērsta Maskavas "Torpedo" un Kaļiņingradas "Baltika" duelim. Tā kā "Torpedo" stadions nav saņēmis nepieciešamo sertifikātu, maskavieši savu mājas spēli aizvadīja Ramenskā.

Tas netraucēja jau no pirmajām minūtēm uzbrukt bīstami, pie tam uzmanības epicentrā bija Gauračs, kuram bija trīs iespējas izcelties. Sākumā viņš bīstami uzsita no 17 metriem, tomēr Koliņko viņa sitienu atvairīja. Nākamajā epizodē Edgars labi mēģināja pārvirzīt bumbu vārtos pēc stūra sitiena (lieliski nospēlēja Koliņko), bet pēc tā viņam pavisam nedaudz pietrūka, lai aizsniegtos līdz bumbai vārtu priekšā. Arī vienīgajā komandas vārtu guvumā nopelni bija Latvijas uzbrucējam - pēc centrējuma no kreisās malas bumbu savos vārtos pārvirzīja "Baltika" aizsargs. To viņu daļēji piespieda izdarīt Gauračs, presingojot pretinieku.

Pēc gūtajiem vārtiem "Torpedo" atdeva iniciatīvu "Baltika", šī iemesla dēļ pie bumbas Gauračs turpinājumā tika reti. Edgars Gauračs 70. minūtē tika nomainīts.

Zjuzins "Baltika" rindās darbojās uzbrūkošā centra pussarga postenī. 42. minūtē viņam radās neslikts moments panākt 1:1, tomēr bumba pēc viņa sitiena no asa leņķa lidoja pavisam nedaudz garām vārtiem. Jau nākamajā minūtē vairāku pretinieku ielenkumā viņš krita, tomēr pendeles vietā viņam tika piešķirts brīdinājums par simulāciju. Otrā puslaika sākumā Zjuzins vēlreiz mēģināja iesist, tomēr bumba no 20 metriem lidoja pāri vārtu rāmim. Jau pašās mača beigās par pārkāpumu pret Zjuzinu (Zjuzins pēc tā prasīja maiņu, bet tomēr turpināja spēli) maskaviešu futbolists saņēma brīdinājumu, bet par rupju vārdu pateikšanu tiesnesim uzreiz arī sarkano kartīti. Kādu laiciņu pirms tam "Baltika" ar precīzi izpildītu soda sitienu panāca 1:1.

Artūrs Zjuzins laukumā pavadīja visu maču, izdarīja vairākus ļoti labus centrējumus, divas reizes bīstami sita, nopelnīja brīdinājumu, kā arī pats vienreiz izprovocēja oponentu uz plāksteri.

Aleksandrs Koliņko pirmajā puslaikā vairākas reizes glāba no vārtu zaudējumu, aizvadot ļoti labu maču. Ielaistajos vārtos nebija vainojams.

Rudņevs paspēj nospēlēt 15 minūtes

Treniņnometnē Austrijā vēl vienu pārbaudes maču šodien aizvadīja "Hamburger SV", kas samēroja spēkus ar Groznijas "Terek". Mača gaitā vācieši bija izvirzījušies vadībā ar 2:0, tomēr cīņa noslēdzās ar rezultātu 2:2. Te gan vērts atzīmēt, ka spēle tika pārtraukta 70. minūtē, jo futbolisti un treneri baidījās no tuvojošā tornado. Artjoms Rudņevs nāca laukumā uz maiņu 55. minūtē, kad rezultāts jau bija 2:2, uzspējot nospēlēt tikai 15 minūtes. Galvenais Rudņeva konkurents uz vietu pamatsastāvā Markuss Berjs guva vienus vārtus, kā arī piedalījās otrajā vārtu guvumā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +13 [+] [-]

, 2012-07-10 20:38, pirms 12 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Garaučs vispār var kādam arī iesist vārtus?
Nepārdzīvo, var gan. Atgādināšu ka tieši Edgars ir veicinājis Latvijas izlases uzvaru Baltijas kausā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-07-10 23:28, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: Ehhh...perfekti būtu ja Zjuzins ar Gauraču būtu izcēlušies ar vārtu guvumu
Un Koļinko arii buutu izcelies kompensaacijas laikaaa izraujot nichu!

     [+] [-]

, 2012-07-11 10:41, pirms 12 gadiem
Rudņevam nāksies krietni pasvīst par vietu pamatsastāvā!

  -1 [+] [-]

, 2012-07-11 15:24, pirms 12 gadiem
Nedomāju ka Rudņevs tiks komandā! Izīrēs kādam,būs kā Verpakovskim.