Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšs atgriežas laukumā un noslēdz sezonu, Rakels trāpa pa pārliktni

Agris Suveizda

Gorkšs atgriežas laukumā un noslēdz sezonu, Rakels trāpa pa pārliktni
Kaspars Gorkšs
Foto: Sport24.gr

Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs, nesen iedzīvojies smadzeņu satricinājumā, atgriezās pamatsastāvā, taču viņa pārstāvētā Hēraklejas "Ergotelis" sezonas pēdējā spēlē zaudēja "Levadiakos" (0:2).

Ar zaudējumu Grieķijas Superlīgas sezonu noslēdza Hēraklejas "Ergotelis", kas savā laukumā ar 0:2 piekāpās "Levadiakos". Kaspars Gorkšs pēc viena mača prombūtnes atgriezās pamatsastāvā un aizvadīja visas 90 minūtes. "Ergotelis" ar 32 punktiem 34 spēlēs sezonu pabeidza 16. vietā 18 komandu konkurencē un izkrita līgu zemāk. Gorkšs aizvadīja 13 spēles un guva divus vārtus.

Polijas Ekstraklasē 86. minūtē uzvaru izlaida "Cracovia", kas savā laukumā cīnījās neizšķirti ar Belhatuvas GKS (1:1). Deniss Rakels laukumā pavadīja visu spēli un pamatlaika priekšpēdējā minūtē trāpīja pa vārtu pārliktni. "Cracovia" sešas kārtas līdz sezonas beigām šobrīd otrajā astotniekā ieņem trešo vietu.

Krievijas pēc spēka otrajā līgā uzvaru izcīnīja Krasnojarskas "Yenisey", kas ar 2:0 mājās uzvarēja "Luch-Energiya". Oļegs Laizāns aizvadīja visas 90 minūtes. Pilna spēle arī Aleksandram Koliņko, kurš tika arī pie brīdinājuma un diviem ielaistiem vārtiem pret "Tosno" (0:2). Artūrs Zjuzins aizvadīja otro puslaiku.

No Latvijas spēlētāju pārstāvētajiem klubiem visaugstāk atrodas Lukjanova "Volgar", kas ar 47 punktiem 31 spēlē ieņem septīto vietu. 38 punkti un 11. vieta ir Laizāna "Yenisey", ar 36 punktiem 13. vietā ir Gabova "Sokol", bet Koliņko un Zjuzina "Baltika" ar 33 punktiem ir 14. pozīcijā.

Dažādu iemeslu dēļ saviem klubiem šodien nepalīdzēja Aleksandrs Cauņa (Maskavas CSKA), Valērijs Šabala ("Jablonec") un Ivans Lukjanovs ("Volgar"), kuri nebija pieteikumā, bet rezervē palika Kaspars Dubra (Borisovas BATE) un Igors Labuts ("Atletico").

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...