Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Lukjanovam pirmie vārti Krievijā, Rudņevs tukšā arī pārbaudes mačā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Lukjanovam pirmie vārti Krievijā, Rudņevs tukšā arī pārbaudes mačā
Ivans Lukjanovs
Foto: Romāns Kokšarovs, ”Sporta Avīze”

Pirmos vārtus Krievijas Nacionālajā līgā guvis mūsu futbolists Ivans Lukjanovs. Tiesa, viņa vārti neglāba "Volgar" no zaudējuma - 1:3 izbraukumā pret Naļčikas "Spartak".

Ivans Lukjanovs pagājušajā kārtā izniekoja iespēju, nerealizējot 11 metru soda sitienu, bet šodien, savā ceturtajā mačā Krievijas Nacionālajā līgā (pēc spēka 2. līga), 26 gadus vecais futbolists iesita vārtus no spēles.

Lukjanova "Vogar", kas atrodas pēdējā vietā turnīrā, viesos ar 1:3 zaudēja Naļčikas "Spartak", kas reāli pretendē uz atgriešanos Krievijas Premjerlīgā. Puslaiks beidzās 0:0, bet Lukjanovs jau pie 0:2 spēles 82. minūtē atgrieza cerības "Volgar", panākot 1:2, tomēr 89. minūtē "Spartak" (N) pielika punktu intrigai - 3:1.

Lukjanovam pilna spēle un ne tikai gūti vārti, bet arī dzeltenā kartīte. Ivans vārtus guva, vienatnē tuvojoties pretinieku vārtiem - nesaskāries ar īpašu pretestību, viņš raidīja bumbu apakšējā stūrī. 32. minūtē vēl pie 0:0 Lukjanovs arī lieliski izpildīja soda sitienu, apvedot sieniņu, tomēr Naļčikas "Spartak" vārtsargs savu komandu glāba. Pēc šī zaudējuma "Volgar", protams, paliek pēdējā vietā, no drošās zonas (starp citu, Edgara Gaurača "Torpedo" tagad ir pēdējā starp drošajām) esot jau četru punktu attālumā.

Otrdien pārbaudes spēli aizvadījusi Artjoma Rudņeva HSV, kas 10 500 skatītāju klātbūtnē ar 4:1 sagrāva pēc spēka Vācijas 4. līgā spēlējošo "Lübeck". Mūsu uzbrucējs nospēlēja 2. puslaiku, kuru HSV sāka pie 2:1. Vārtus Rudņevam gan neizdevās gūt - 3:1 panāca Aogo pēc korejieša Sona nopelnīta soda sitiena, bet 4:1 uzstādīja jau pats Sons.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-04-10 08:16, pirms 12 gadiem
SKALS rakstīja: Rudņevs sāk izrādīt savas īstās ''spējas".
Van Persi ari nespej gut vartus jau n-tas speles, tapec nu jau ir nespejigs?
Fano par Gauracu un Krievijas nacionalo ligu, ja ir kaut kas pret Rudnevu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-10 12:16, pirms 12 gadiem
Rudņevs vispar formu pazaudējis. 2 spēles pēc kārtas un neviena pat bīstama sitiena pa vārtiem (3, ja ieskaita Lihtenšteinu)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja