Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cauņa, Verpakovskis, E.Višņakovs nespēlē, Gorkšam zaudējums

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Cauņa, Verpakovskis, E.Višņakovs nespēlē, Gorkšam zaudējums
Kaspars Gorkšs
Foto: wolves.co.uk

Informējam par Latvijas futbola leģionāru gaitām.

Jau ziņojām, ka, atsākoties Krievijas Premjerlīgai, savas jaunās komandas "Amkar" pieteikumā netika Vladimirs Kamešs. Šodien tāds pats liktenis skāra Aleksandru Cauņu, kura vārda nebija "Krylya Sovetov" un CSKA spēles protokolā. CSKA uzvarēja ar 2:0, vārtus guva viens no Cauņas konkurentiem zviedrs Pontuss Vernblūms un nigēriešu uzbrucējs Ahmeds Musā. CSKA galvenās konkurentes "Anzhi" un "Zenit" spēlēs tikai svētdien, taču jau tagad skaidrs, ka armijnieki vismaz saglabās divu punktu pārsvaru pār tuvāko sekotāju. CSKA čempionātā atlikušas vēl 10 kārtas.

Kaspara Gorkša pārstāvētā "Wolverhampton" viesos ar 1:3 zaudēja "Nottingham Forest" (izvirzījusies 6. vietā). 2. puslaika vidū vilki izlīdzināja rezultātu, taču jau pēc minūtes Notingema iesita otros. 83. minūtē "Wolverhampton" palika mazākumā un beigās ielaida arī trešos vārtus. Gorkšam pilna spēle. Latvieša komanda palikusi drošajā zonā, taču izkrišanas zonā esošajai "Bristol City" ir tikpat punktu, vienīgi sliktāka vārtu attiecība. Turklāt tikai par punktu mazāk ir abām pēdējā vietā esošājām komandām...

Sešu nezaudēto spēļu sērija Čempionātā pārtrūkusi Vitālija Maksimenko "Brighton", kas izbraukumā ar 0:1 zaudēja "Bolton". Maksimenko, kurš gan spēlē dublieros, klubs izkritis no "play-off" zonu, atkāpjoties uz 7. pozīciju (5. vietai par diviem punktiem vairāk, 6. vietai par punktu), bet Boltona (8. pozīcija) no "Brighton" atpaliek vairs tikai par diviem punktiem.

Grieķijas 2. spēcīgākajā līgā šodien Māra Verpakovska "Ergotelis" mājās ar 2:1 uzvarēja "Pierikos". Verpakovska komanda vārtus guva 10. un 55. minūtē, pretiniekiem ļaujot atgūt cerības 79. minūtē. Tomēr 88. minūtē tika noraidīts pretinieku vārtu guvējs, un "Ergotelis" nosargāja uzvaru. Verpakovskis šoreiz nespēlēja. Panākums ļāvis "Ergotelis" palielināt pārsvaru pār tuvāko sekotāju līdz sešiem punktiem, tiesa, kārta vēl nav noslēgusies.

Šodien sākās jaunais Kazahstānas futbola čempionāts, un Eduarda Višņakova pārstāvētais Karagandu "Shahter" viesos negaidīti ar 0:3 zaudēja "Akzhayik" komandai, kas pērn ieņēma tikai 8. vietu. Iepriekšējās 12 komandu savstarpējās tikšanās reizēs "Shahter" bija izcila 11-1-0 bilance. Tāpat kā Superkausa izcīņā, arī šoreiz Višņakovs laukumā neizgāja.

Lielisku uzvaru Islandes Līgas kausa izcīņā guvusi Maksima Rafaļska "IA Akranes", kas ar 7:0 iznīcināja "Völsungur". Pagaidām nav mača protokola, taču zināms, ka vārtus mūsu pussargs neguva.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-10 11:37, pirms 12 gadiem
Uz priekšu Latvija!

  -1 [+] [-]

, 2013-03-10 11:49, pirms 12 gadiem
Priekš Maksimenko laikam labāk lai komanda netiek EPL, jo ja pašlaik nesanāk iekļūt pirmajā komandā, kas spēlē Championship, tad kāda iespēja tur būtu iekļūt ja tā spēlētu Premjerīgā

  +2 [+] [-]

, 2013-03-10 14:15, pirms 12 gadiem
Nu cerams, ka Cauņam neatrašanās spēles protokolā ir tikai tāda vienreizēja parādība. Pārbaudes mačos viņš sevi ļoti labi parādīja un nav pamata domāt, ka treneris nebūtu ar kaut ko apmierināts.

Gorkšam šobrīd tikai viens uzdevums - palīdzēt komandai noturēties Championship. Prieks, ka vismaz viņš spēlē, bet nu punkti vilkiem šobrīd ir vajadzīgi kā ēdiens.

     [+] [-]

, 2013-03-10 18:29, pirms 12 gadiem
Kā iet KARLSONAM?