Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Lechia" atsāk treniņus, Lukjanovs slimnīcā Rīgā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Lechia" atsāk treniņus, Lukjanovs slimnīcā Rīgā
Ivans Lukjanovs
Foto: lechia.pl

Polijas mediji ziņo, ka treniņus pēc ziemas pārtraukuma atsākuši divi Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi Poznaņas "Lech" un Gdaņskas "Lechia". Diemžēl ar "Lechia" šobrīd netrenējas Ivans Lukjanovs, kurš atrodas slimnīcā Rīgā.

Kā vēsta sport.pl, tad Gdaņskas "Lechia" pēc ziemas pārtraukuma atsākusi treniņus Gdaņskā, taču Ivans Lukjanovs tai laikā atrodas kādā no Rīgas slimnīcām. Viņam ir smaga elpvadu infekcija - iespējams, tas ir plaušu karsonis smagā formā. Tikai trešdien ārsti noteiks Ivanam galīgo diagnozi. Tad arī tiks lemts, vai Lukjanovs turpinās ārstēšanos Rīgā vai arī pārcelsies uz Gdaņsku, lai turpinātu ārstēšanos pie poļu dakteriem. Ar otru mūsējo "Lechia" rindās Sergeju Kožanu viss ir kārtībā, un viņš atrodas komandas rīcībā.

Tāpat treniņus atsākusi Artjoma Rudņeva pārstāvētais Poznaņas "Lech". Mūsu uzbrucējs ir to spēlētāju pulkā, kas cītīgi gatavojas mačiem pēc ziemas pārtraukuma.

Tikmēr cits Polijas klubs Lodzas "Widzew" šodien savās rindās prezentēja jaunieguvumu Juriju Žigajevu, kurš parakstījis līgumu ar poļiem uz pusotru gadu. Žigajevs ar tulka palīdzību atbildēja uz žurnālistu jautājumiem, tai skaitā atzīmējot: "Izlasē esmu aizvadījis aptuveni 20 spēles un labākās laikam bija pret Luksemburgu un nesen pret Gruziju. "Widzew" komandā man svarīgākais būs daudz spēlēt, bet pozīcija jau būs otršķirīga."

Polijas čempionāts atsāksies 25. februārī, bet jau 17. februārī Rudņeva pārstāvētais "Lech" aizvadīs pirmo 1/32 fināla maču UEFA Eiropas līgā, uzņemot Portugāles "Braga".

Izmantotie resursi:
Sport.pl - Najnowsze informacje - pi³ka noæna -...

  +6 [+] [-]

, 2011-01-10 23:23, pirms 14 gadiem
nebiedeejat ar virsrakstiem

  +6 [+] [-]

, 2011-01-10 23:25, pirms 14 gadiem
Saldumins rakstīja: nebiedeejat ar virsrakstiem
Ko tad sabaidija?
Tur viss patiess.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-10 23:34, pirms 14 gadiem
Tur tiesam ir jabaidas

  +3 [+] [-]

, 2011-01-11 01:41, pirms 14 gadiem
Veseļojies Ivan Ar nepacietību gaidu kad atsāksies Polijas čempionāts

  +5 [+] [-]

, 2011-01-11 06:15, pirms 14 gadiem
Pats stulbākais tagad būtu Vaņu raut ārā no slimnīcas un vest uz Poliju! Lai takšs čalis normāli atveseļojas tepat rīgā!

     [+] [-]

, 2011-01-11 18:15, pirms 14 gadiem
Jāvēl veselību Ivanam un, cik vien iespējams, ātru atveseļošanos. Pārējie, lai gatavojas sezonas otrajai daļai, kas cerams visiem mūsējiem būs veiksmīga.