Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Pavlovs varoņa statusā pret "Anorthosis"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pavlovs varoņa statusā pret "Anorthosis"
Andrejs Pavlovs
Foto: kerkida.net

Lielisku spēli Kipras futbola čempionāta 9. kārtā aizvadījis Latvijas vārtsargs Andrejs Pavlovs, kurš palīdzēja savai komandai Pafosas "AEP" tikt pie neizšķirta pret spēcīgo "Anorthosis". Pavlova lieliskais sniegums sezonas ievadā jau piesaistījis vietējo mediju uzmanību.

Andreja Pavlova Pafosas "AEP" līdzšinējās astoņās spēlēs bija ticis tikai pie vienas uzvaras, kā arī četriem neizšķirtiem, bet vēl trīs reizes nācās samierināties ar zaudējumiem (tikai vienā no šiem mačiem vārtos bija Pavlovs). Savam līmenim vāji sezonu iesāka arī "Anorthosis", kam nebija izdevies uzvarēt pēdējos divos mačos pēc kārtas. Kipras futbola grands, kurā savulaik spēlēja Marians Pahars, šajā vasarā bija tuvu iekļūšanai Eiropas līgas grupu turnīrā, taču pēdējā atlases kārtā nācās atzīt Maskavas "CSKA" pārākumu.

Devītās kārtas spēlē "Anorthosis" savā laukumā uzņēma "AEP", cerot pārtraukt neveiksmju sēriju. Visa mača garumā mājiniekiem bija milzīgs pārsvars, bet lielisku sniegumu viesu vārtos demonstrēja Pavlovs, kurš vairākkārt glāba savu komandu, divās epizodēs arī no drošu vārtu zaudējuma. Otrā puslaika vidū "Anorthosis" beidzot uzlauza Andreja vārtus, bet neilgi pirms mača beigām viesi prata izraut neizšķirtu - 1:1!

Par vienu no mača galvenajiem varoņiem kļuva tieši Pavlovs, kurš komandas vārtus droši sargāja visas spēles garumā. Pavlova lieliskais sniegums pret Kipras vadošajām komandām (aizvadīja izcilu spēli arī pret čempionāta līdervienību "APOEL", atvairot pendeli) nav palicis nepamanīts vietējos medijos, kuri sākuši dēvēt Andreju par komandas varoni, kā arī par vienu no visas līgas labākajiem vārtsargiem.

"AEP" situāciju turnīra tabulā tas gan neuzlabo. Ar vienu uzvaru deviņās spēlēs augstāk par 13. vietu 14 komandu konkurencē tikt nav iespējams. Taču viena uzvara komandu var uzreiz iecelt labāko desmitniekā, tā ka visa cīņa vēl ir tikai priekšā.

Kipras 2. divīzijā pie uzvaras ar 1:0 izdevies tikt Aleksandra Solovjova, Viktora Moroza un Jevgēņija Sazonova pārstāvētajam "Atromitos", kas pieveica "Onisilos". Albānijas čempionātā zaudējumu bez Romāna Bezzubova ierindā piedzīvojuši "Bylis" futbolisti, kuri ar 0:6 kapitulēja "Teuta" priekšā. "Tirana" bez Artūra Silagaiļa ierindā ar 3:1 pieveikusi "Shkumbini".

Izmantotie resursi:
Welcome to kerkida.net... to apolito athlitiko...
Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου - Επίσημη...
AlbaniaSoccer - Futbolli Shqiptar

  +7 [+] [-]

, 2010-11-09 19:44, pirms 14 gadiem
Armands Podāns rakstīja: Nauri! Labu vēlot tev, nevar būt tā, ka "vairākkārt glāba savu komandu, divās epizodēs arī no simtprocentīgu vārtu zaudējuma". Ja ir simtprocentīgs, tad neviens vairs glābt nevar... Var glābt no "droša", gandrīz simtprocentīga utt... Un nevajag lūdzu atsauces uz Kipras grieķu saitiem, no kuriem tev pašam jēgas nav nekādas (ja nu, protams, grieķu valodu nepārzinu, kam neticu).
ev Tu neesi pārgudrītis? Vai vnk esi MuDaKs!

  +4 [+] [-]

, 2010-11-09 19:58, pirms 14 gadiem
vairāk lasi jaunums un mazāk meklē kur piekasīties

  +4 [+] [-]

, 2010-11-09 20:12, pirms 14 gadiem
Armands Podāns rakstīja: Nauri! Labu vēlot tev, nevar būt tā, ka "vairākkārt glāba savu komandu, divās epizodēs arī no simtprocentīgu vārtu zaudējuma". Ja ir simtprocentīgs, tad neviens vairs glābt nevar... Var glābt no "droša", gandrīz simtprocentīga utt... Un nevajag lūdzu atsauces uz Kipras grieķu saitiem, no kuriem tev pašam jēgas nav nekādas (ja nu, protams, grieķu valodu nepārzinu, kam neticu).
ko tad viņam rakstīt? "Tekstu izdomāju pats!" Izmantotie resursi: manas smadzenes.

Apsveicami! Tā tik turpināt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-11-09 20:32, pirms 14 gadiem
Varbūt tiks kaut kur augstāk pēc sezonas. Kas zina. Pavlovs ir īstajā vārtsargu vecumā. Pagaidām rāda tiešām labu sniegumu. Lai veicas. Varbūt Starkovs vajadzības gadījumā viņu vēl pasauks, bet pamatvārtsarga vieta izlasē ir nereāli.

     [+] [-]

, 2010-11-10 00:44, pirms 14 gadiem
reikons
Varbūt tiks kaut kur augstāk pēc sezonas. Kas zina. Pavlovs ir īstajā vārtsargu vecumā. Pagaidām rāda tiešām labu sniegumu. Lai veicas. Varbūt Starkovs vajadzības gadījumā viņu vēl pasauks, bet pamatvārtsarga vieta izlasē ir nereāli

Ja,bet labu vartsargu Latvija tiesam ir daudz.Pie tam zinot Starkovu Ikstens tiks bidits uz izlasi,ja apt Ramonovu vairs nenem izlase.
Katra zina Starkovs ta darija sava laika bidot skonto gk uz izlasi,galu gala tiesi Pavlovs tika panemts uz euro2004 ka tresais gk,ari liela mera pateicoties tam,ka bija Skonto.Bet pec euro nevienam nebija vajadzigs,vel 2006.gada speleja 1.liga Riga 2 sastava,pec gada jau virsliga Riga pamatkomanda,kad sie bronzu panema.Tad vel Ventspili tika uzspelet,lai gan drizka netika neka tika.
Vardsakot ko es ar to gribeju teikt-uz izlasi vinu vairs nenems,jo pirmie divi gk ir skaidri un ka treso tagad bidis Ikstenu-tas ir ka banka.Ja jau 6gadi ka netiek nemts uz izlasi,kops si cempja euro2004.
Taka karjera diezgan sarezgita,notikumiem bagata tadel velu veiksmi un izaugsmi karjera vel jau gadus 5-7noteikti var spelet-labi spelet.