Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Uvarenko: "Ielaidām muļķīgus un nevajadzīgus vārtus"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Uvarenko: "Ielaidām muļķīgus un nevajadzīgus vārtus"
Maksims Uvarenko
Foto: www.slovanliberec.cz

"Ielaidām muļķīgus un nevajadzīgus vārtus," pēc vakar piedzīvotā zaudējuma Čehijas 2. futbola līgas spēlē pret "Dukla" (0:1) noskumis bija jaunais Latvijas vārtsargs Maksims Uvarenko.

Vakar Latvijas jaunā vārtsarga pārstāvētajai "Vitkovicei" bija jāaizvada smags mačs pret "Dukla" futbolistiem, kuri pirms šīs spēles atradās augstajā piektajā vietā. Atgādināsim, ka "Vitkovice" 16 komandu konkurencē bija 15. vietā.

Jau ziņojām, ka "Vitkovice" šajā spēlē zaudēja ar 0:1. Portāls eSports.lv sazinājās ar Maksimu Uvarenko, kurš par spēli pastāstīja mazliet sīkāk: "Rezultāts ir neapmierinošs, jo zaudējām ar minimālu rezultātu, palaižot garām vēl vienu labu iespēju tikt tuvāk turnīra tabulas vidusdaļai.

Pirmais puslaiks, līdz 39. minūtei, bija diezgan garlaicīgs. Pretinieki spēlēja no aizsardzības, gaidot mūsu kļūdas. To viņi arī sagaidīja, bet man izdevās atvairīt gan pirmo, gan otro pretinieka sitienu. Mums pietrūka sportiskās nekaunības un izdomas pretinieku vārtu priekšā. Neskaitot divus soda sitienus pie pretinieka soda laukuma, neko bīstamu praktiski neizveidojām.

Otrais puslaiks ritēja pēc līdzīga scenārija. Pēdējās desmit minūtēs centāmies kaut ko izdarīt, taču ielaidām muļķīgus un nevajadzīgus vārtus. Pretinieku spēlētājs no malas centrēja soda laukumā, kur pretinieks pirmais piesteidzās pie bumbas, ar viņa sitienu tiku galā, taču pirmais pie atlēkušās bumbas bija pretinieks, kura sitienu es vairs nevarēju atvairīt. Pēdējās astoņās minūtēs varējām ielaist arī vēl. Ļoti nepatīkams zaudējums."

Nākamo spēli "Vitkovice" aizvadīs piektdien, kad izbraukumā tiksies ar vienu no stiprākajām otrās līgas komandām "Jihlava".

  +3 [+] [-]

, 2008-11-09 12:06, pirms 15 gadiem
Nevajag pārdzīvot, gan jau būs labi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-11-09 12:21, pirms 15 gadiem
juuns.117 rakstīja: galvenais lai puisis turpina attistiit savu talantu...
Galvenais lai aiziet pie friziera
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-09 13:49, pirms 15 gadiem
ja nogrieztu matus, izskatiitos jau daudz labaak!

     [+] [-]

, 2008-11-09 14:01, pirms 15 gadiem
polis999 rakstīja: Nevajag pārdzīvot, gan jau būs labi
Ko noziimee ," nevajag paardziivot" , ja sportistam buus PO uz to vai vinsh uzvar vai zaudee rezultaata nebuus nekad un nekaada! Galvenais ir izlobiit vajadziigo un sanjemties naakamajai speelei!