Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Uvarenko zaudējums pret "Dukla"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Uvarenko zaudējums pret "Dukla"
Maksims Uvarenko
Foto: www.slovanliberec.cz

Zaudējumu pret vienu no spēcīgākajām Čehijas 2. futbola līgas komandām vakar piedzīvoja Maksima Uvarenko pārstāvētā "Vitkovice", piekāpjoties savā laukumā ar 0:1.

Vakar Latvijas jaunā vārtsarga pārstāvētajai "Vitkovicei" bija jāaizvada smags mačs pret "Dukla" futbolistiem, kuri pirms šīs spēles atradās augstajā piektajā vietā. Atgādināsim, ka "Vitkovice" 16 komandu konkurencē bija 15. vietā.

Vitkovices kluba futbolisti savā laukumā cīnījās ļoti atzīstami, diezgan līdzvērtīgi spēkojoties ar saviem pretiniekiem. Pēc pirmā puslaika rezultāts joprojām bija neizšķirts. Tāds rezultāts saglabājās arī līdz mača 83. minūtei, kad viesi tomēr spēja gūt vārtus, izraujot uzvaru ar rezultātu 1:0.

Maksims Uvarenko, kā ierasti, izgāja laukumā jau pamatsastāvā, nospēlējot laukumā visu spēli. Nākamo spēli Vitkovices klubs aizvadīs "Jihlava" futbolistiem, kuri pēc aizvadītajām 14 kārtām ieņem otro vietu.

Izmantotie resursi:
fotbalportal.cz