Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņinam uzvara pendelēs pret "Marseille", Rakelam vārti Anglijā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Vaņinam uzvara pendelēs pret "Marseille", Rakelam vārti Anglijā
Andris Vaņins
Foto: www.blick.ch

Artjoms Rudņevs, Andris Vaņins un arī Deniss Rakels vakar ar savām komandām aizvadījuši pārbaudes spēles. Vaņinam uzvara pār slaveno "Marseille", bet Rakelam jau pirmie vārti.

Artjoma Rudņeva pārstāvētā HSV vakar ar 2:0 pārspēja Zalcburgas "Red Bull" dublierus FC "Liefering" (2. Austrijas līga). Rudņevs izgāja sākumsastāvā un nospēlēja līdz 68. minūtei, ar izteikti pozitīvām darbībām neizceļoties. Rudņevu nomainīja jaunpienācējs un daļēji arī mūsu uzbrucēja konkurents Zuā, kuram tā bija debija.

Andra Vaņina pārstāvētā "Sion" vakar aizvadīja pārbaudes maču pret Francijas vicečempioni "Marseille". 1. puslaiku Šveices klubs zaudēja ar 0:1, mūsu vārtsargam ielaižot vārtus pēc pretinieku stūra sitiena izspēles. Toties 87. minūtē "Sion" izdevās izraut neizšķirtu, bet pēcāk arī izraut 4:3 uzvaru pēcspēles 11 metru sitienu sērijā. "Marseille" nespēja pārspēt Vaņinu divkārt, tiesa, abos gadījumos pretinieki vienkārši pārsita bumbu pāri.

Jau ziņojām, ka Anglijas "Brighton" pārbaudi iziet Latvijas U-21 izlases uzbrucējs Deniss Rakels. Viņš vakar jau paspējis gūt pirmos vārtus. Tas gan noticis "Brighton" attīstības komandas ("development squad") rindās. "Brighton" ar 2:0 pārspēja "Hastings United", un Rakels, iznācis uz maiņu 2. puslaikā, gandrīz uzreiz atklāja rezultātu. Rakels ar galvu noslēdza partnera centrējumu no soda sitiena. Otro vārtu gadījumā pretinieki ieraidīja bumbu savos vārtos. Vitālijs Maksimenko "Brighton" attīstības komandas sastāvā aizvadīja 1. puslaiku.

Eduards Višņakovs, kurš pametis Kazahstānas čempioni "Shahter", šobrīd atrodas brāļa Alekseja iepazītajā Polijā, kur iziet pārbaudi Ekstraklases klubā Lodzas "Widzew". Tiesa, lielas cerības nevajadzētu lolot - "Widzew" mājas lapa izcēlusi divus pārbaudāmos, bet vēl astoņus(!), tostarp E.Višņakovu, pieminējusi "tā starp citu".

Izmantotie resursi:
RTS Widzew Łódź S.A. - Oficjalna Strona...
HOME PAGE

  -1 [+] [-]

, 2013-07-10 14:13, pirms 11 gadiem
Plusiņš Rakelam. Nu cerams, ka viss izdosies un viņš paliks Anglijā.