Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cauņa nespēlē, Borisovs ieved "Trans" Igaunijas kausa finālā, Kosmačovam uzvara Ukrainā

Andris Liepa
Andris Liepa

Cauņa nespēlē, Borisovs ieved "Trans" Igaunijas kausa finālā, Kosmačovam uzvara Ukrainā
Jevgeņijs Kosmačovs
Foto: fcsevastopol.com

Vakar Igaunijas kausa izcīņas pusfinālā uzvaru izcīnījusi Narvas „Trans”, kurā spēlē vairāki mūsējie. Savukārt Ukrainā kaujiniecisku 3:2 uzvaru izcīnījusi Jevgeņija Kosmačova „Sevastopol”.

Ukrainas 1. līgas čempionāta spēlē Jevgeņija Kosmačova „Sevastopol” viesos 1 000 skatītāju klātbūtnē tikās ar Kijevas „Dinamo-2”. Kosmačovs nāca laukumā uz maiņu 62. minūtē pie rezultāta 2:2. Četras minūtes pēcāk „Sevastopol” guva trešos vārtus, kas vēlāk tā arī izrādījās pēdējie šajā mačā – 3:2. Mūsu futbolists teksta tiešraidē nav īpaši izcelts. „Sevastopol” pēc 30 kārtām saglabā 3. vietu, bet līdz vicelīderei Zaporožjes „Metallurg”, kurai spēle rezervē, ir četru punktu atstarpe. Tikai divas labākās komandas pēc 34 kārtām iekļūs Ukrainas Premjerlīgā.

Igaunijas kausa izcīņā vakar tika izspēlēti pusfināli. Vienā no tiem Narvas „Trans” viesos 188 skatītāju klātbūtnē ar 1:0 uzveica „Paide” komandu un uzvaras vārtus 16. minūtē guva mūsu futbolists Dmitrijs Borisovs. Borisovs tika nomainīts 71. minūtē, bet Aleksejs Kuplovs Oginskis un Aleksandrs Abramenko aizvadīja pilnu spēli, savukārt Dmitrijs Medeckis, spēles gaitā nopelnot dzelteno kartīti, tika nomainīts 74. minūtē. Tātad visi četri mūsējie ievērojami palīdzēja „Trans” iekļūt kausa finālā, kur būs jātiekas ar Tallinas „Levadia”. Fināls notiks 26. maijā valsts galvenajā stadionā „A. Le Coq Arena”.

Krievijas Premjerlīgas spēlē vakar Aleksandra Cauņas Maskavas CSKA mājās netika galā ar „Kuban” – 0:0. Mūsu pussargs atkal palika rezervē, bet CSKA pirms pēdējās kārtas tomēr saglabājis 2. vietu, apsteidzot par punktu Maskavas „Spartak”, par diviem Maskavas „Dinamo” un par trim Mahačkalas „Anzhi”. Vakar notika spēles arī Krievijas 1. divīzijā, taču neviens no mūsējiem nespēlēja. Pieteikumā bija vienīgi Juris Laizāns („Fakel”), taču laukumā tāpat netika.

Izmantotie resursi:
Avaleht - Soccernet.ee - Jalgpall luubi all!
fcsevastopol.com | официальный сайт
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

     [+] [-]

, 2012-05-09 12:22, pirms 12 gadiem
Uz Krieviju nebrauc spelet futbolu , bet pelnit naudu , nozelojami , ka musu labakais futnbolists Cauna izvelejas so celu - Indriksona alkatiba!!

     [+] [-]

, 2012-05-09 14:12, pirms 12 gadiem
ja Cauņa domā ar galvu , tad viņam ri ste4idzami jāmaina vasarā klubs jo ir ļoti skaidri redzams , ka pie spēlēšanas viņš Netiks! ja vien nebūs satraumēts pus sastāvs un tad vēl arī moš tikai uz maiņu izietu.