Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkša "QPR" atbrīvo galveno treneri

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Gorkša "QPR" atbrīvo galveno treneri
Paulo Souza
Foto: AP

Anglijas futbola Čempionāta kluba "Queens Park Rangers", kuru pārstāv arī Latvijas izlases futbolists Kaspars Gorkšs, vadība no komandas galvenā trenera amata atstādinājusi līdzšinējo treneri Paulo Souzu.

Par galveno Paulo Souzas atlaišanas iemeslu tiek uzskatīts "QPR" komandas demonstrētais vājais sniegums. Proti, Londonas klubs šobrīd Anglijas futbola Čempionātā ieņem 10. vietu, salīdzinoši daudz atpaliekot no play-off zonas, kas ļautu "QPR" pacīnīties par vietu Anglijas futbola Premjerlīgā. Kā jau zināms, kluba naudīgākajam īpašniekam Flavio Briatorem ir lielas ambīcijas, un komandas atrašanās Čempionāta tabulas vidusdaļā viņu neapmierina. Tiesa, Souzas atstādināšanai varētu būt arī citi iemesli.

Atgādinām, ka 38 gadus vecais portugālis par "QPR" galveno treneri kļuva pagājušā gada novembrī, šajā amatā nomainot Aianu Douviju (tiesa, pirms tam veselu mēnesi galvenā trenera funkcijas pildīja Douvija bijušais palīgs Gerets Einsvorts). Šajā laikā Souzas vadībā Londonas klubs aizvadīja 26 spēles, izcīnot tikai septiņas uzvaras. Nedrīkst nepieminēt, ka tieši Souzas vadībā Kaspars ieguva stabilu vietu "QPR" komandas pamatsastāvā.

Visticamāk, atbrīvoto amatu līdz sezonas beigām ieņems līdzšinējais Souzas palīgs Gerets Einsvorts

Nākamo spēli "QPR" aizvadīs šo sestdien, Anglijas futbola Čempionāta 42. kārtas ietvaros izbraukumā tiekoties ar "Burnley".

Izmantotie resursi:
sportinglife.com

  +8 [+] [-]

, 2009-04-10 00:32, pirms 15 gadiem
Visticamāk, līdz sezonas beigām atbrīvoto amatu ieņems līdzšinējais Souzas palīgs Gerets Einsvorts

Labi ka veel taa, taatad Gorkss liidz sezonas beigaam paliks stabils pamatsastaava speeleetaajs. Ja par galveno treneri tiktu iecelts kaads cits, tas vareetu izraadiities nedaudz riskanti.

  +1 [+] [-]

, 2009-04-10 00:33, pirms 15 gadiem
Jācer, ka Gorksam neliks sildīt soliņu, bet es domāju, ka sastāvā viņš būs, jo ir sevi pierādījis.

  +2 [+] [-]

, 2009-04-10 00:35, pirms 15 gadiem
Novēlu Gorkšam trenera uzticību un turpināt spēlēt no zvana līdz zvanam

  +2 [+] [-]

, 2009-04-10 00:49, pirms 15 gadiem
Jurichs4 rakstīja: Jācer, ka Gorksam neliks sildīt soliņu, bet es domāju, ka sastāvā viņš būs, jo ir sevi pierādījis.
Nedomaaju viss. Souzas vietu ienjems vinja paliigs Einsvorts, taatad vinjsh zin uz ko Gorkss ir speejiigs un zin ka vinjsh ir aizsardziibas balsts. Jaacer vieniigi ka rezultaati tiks uzlaboti.

     [+] [-]

, 2009-04-10 01:24, pirms 15 gadiem
Cerams ka atkal neatnaaks jauns treneris un nedos Gorksham speeleet

  +2 [+] [-]

, 2009-04-10 05:26, pirms 15 gadiem
nav ko uztraukties- QPR lielaakaa probleema ir uzbrukums. aizsardziiba straadaa tuvu ideaalam, uzbrukums gan ir reaali SKONTO limenii.

     [+] [-]

, 2009-04-10 08:15, pirms 15 gadiem
kingland rakstīja: Visticamāk, līdz sezonas beigām atbrīvoto amatu ieņems līdzšinējais Souzas palīgs Gerets Einsvorts

Labi ka veel taa, taatad Gorkss liidz sezonas beigaam paliks stabils pamatsastaava speeleetaajs. Ja par galveno treneri tiktu iecelts kaads cits, tas vareetu izraadiities nedaudz riskanti.
gan jau nakam sezon ari dabus spelet jo gan jau treneri ir ieverojusi ka Gorkss ir labs speletajs .....un ari stabils.

  +1 [+] [-]

, 2009-04-10 09:31, pirms 15 gadiem
Tipisks naudas maisa klubs, maina trenerus pec trenera, bet rezultatu kaa nav taa nav, ja nebutu Gorksa, vispar drosi, ka balansetu uz izkrishanu

     [+] [-]

, 2009-04-10 11:54, pirms 15 gadiem
Domāju, ka tas īpaši neietekmēs Kaspara vietu klubā. Protams, mazs uztraukums Gorkšam ir, nešaubos. Bet trenera palīgs jau drošvien domā līdzīgi kā treneris. Manuprāt, jāskatās objektīvi un šajā sezonā saglābt vairs neko nevar. Jākoncentrējas jau uz nākamo. Tad jāmēģina iekļūt EPL. Var jau pakāpties vietu, divas augstāk, bet ko tas šajā situācijā dod? Par vēlu! Ieteiktu Briatorem paskatīties uzbrukuma virzienā. Aizsardzība un GK ir ok. Pārāk daudz sauso neizšķirtu. Uzslava aizsargiem, kauns uzbrucējiem. Vajadzētu vairāk gūt vārtus. Varbūt jānopērk kāds jauns talants, uzbrucējs vai arī jāizīrē no kādas EPL vienības. Noderētu šiem Cauņa, ja "Watford" nenoslēgs ar viņu ilgtermiņa līgumu pēc sezonas. Jādabū vēl viens tāds kā Hreidars Helgusons un būs labi.

     [+] [-]

, 2009-04-10 12:30, pirms 15 gadiem
Gorkšam veiksmi pie jaunā trenera!