Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Verpakovska komandai trilleris, Vaņinam, Gorkšam, Šteinboram zaudējumi

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Verpakovska komandai trilleris, Vaņinam, Gorkšam, Šteinboram zaudējumi
Māris Verpakovskis
Foto: Romāns Kokšarovs, "f64/Photo agency"

Par Artjoma Rudņeva nospēlētajām 10 minūtēm jau ziņojām, taču ne viņš vienīgais spēlēja šajā nedēļas nogalē. Ziņojam par pārējo futbola leģionāru sekmēm.

Sāksim ar Polijas Ekstraklasi, kur mūsējo pārstāvniecība ir vislielākā. Piektdien Arta Lazdiņa Gļivices "Piast" mājās nospēlēja 1:1 ar "Korona". Lazdiņš atgriezās laukumā pēc gandrīz mēneša pauzes, izejot uz maiņu 83. minūtē. Tobrīd rezultāts jau bija 1:1.

Vakar Eduarda Višņakova un Alekseja Višņakova "Widzew" Polijas čempionātā ieguva retu punktu - mājās 0:0 pret Vroclavas "Slask". Eduards tika nomainīts kompensācijas laikā, bet Aleksejam pilna spēle. Eduards Višņakovs pāris reizes uzsita pa vārtiem, taču gūto vārtu skaits Ekstraklasē spītīgi apstājies pie rādītāja "astoņi".

Tās pašas dienas vakarā Pāvela Šteinbora Zabžes "Gornik" piedzīvoja zaudējumu, ar 1:2 piekāpjoties Hožuvas "Ruch". Šī neveiksme bija jo īpaši sāpīga tāpēc, ka "Gornik" ilgu laiku bija vadībā, taču Šteinbors bija spiests kapitulēt 76. un 83. minūtē, pirms tam pie 1:0 "Gornik" neizmantojot izcilas izdevības pārsvaru nostiprināt. Šteinbors vispirms ielaida pretinieku tiešo brīvsitienu no 32 metriem, bet otrie vārti krita pēc "Ruch" stūra sitiena. Šteinbora "Gornik" gan saglabājusi augsto 2. vietu, jo šajā kārtā zaudēja arī tuvākā sekotāja "Wisla".

Krievijas Premjerlīgā šodien Vladimira Kameša "Amkar" ar 0:2 piekāpās Maskavas "Dinamo". Mūsu futbolists palika rezervē. Joprojām savainojuma dēļ nespēlē Aleksandrs Cauņa, kura Maskavas CSKA piektdien zaudēja "Kuban" (0:1).

Trillera cienīgu maču Grieķijas Superlīgā vakar izspēlēja Māra Verpakovska "Ergotelis". Mājas spēlē pret "Aris" tika iegūta 2:0 vadība, tad pretinieku futbolists Tatoss 80. minūtē sasniedza "hattrick" un rezultāts kļuva negatīvs - 2:3. Un tomēr kompensācijas laika pēdējās sekundēs "Ergotelis" izrāva vienu punktu - 3:3. Verpakovskis nāca uz maiņu 75. minūtē, kad rezultāts bija 2:2.

Anglijas Čempionātā Kaspara Gorkša "Reading" mājās ar 1:2 piekāpās "Bournemouth". Gorkšs tika nomainīts 80. minūtē pie 0:2. Kaspars Redingas sastāvā nu jau piecās spēlēs pēc kārtas iznācis sākumsastāvā. Vitālijs Maksimenko galvenajai "Brighton" komandai joprojām netiek piesaistīts. Tas pats attiecas uz Ediju Jokstu līgu zemāk ("Oldham").

Šodien zaudējumu Šveices Superlīgā piedzīvojusi Andra Vaņina "Sion" - izbraukumā 0:2 pret "St.Gallen". Abi vārti ielaisti 2. puslaika vidū. Siona ieņem 8. vietu 10 komandu konkurencē.

"Ergotelis" - "Aris" 3:3

  +3 [+] [-]

, 2013-12-08 20:05, pirms 11 gadiem
Nesaprotu kapēc Vaņins pagarināja līgumu. Nav jau slikta komanda, bet domāju, ka varētu atrast ko labāku, kaut vai tajā pašā Šveicē.

  +2 [+] [-]

, 2013-12-08 20:36, pirms 11 gadiem
Edviins_95 rakstīja: Nesaprotu kapēc Vaņins pagarināja līgumu. Nav jau slikta komanda, bet domāju, ka varētu atrast ko labāku, kaut vai tajā pašā Šveicē.
tāpēc, ka 33 gadu vecumā futbolists domā par nākotni un drošu darbu, nevis mēģina riskēt, cerot vēl paspēt uzspēlēt kaut kur augstāk

     [+] [-]

, 2013-12-08 21:13, pirms 11 gadiem
Edviins_95 rakstīja: Nesaprotu kapēc Vaņins pagarināja līgumu. Nav jau slikta komanda, bet domāju, ka varētu atrast ko labāku, kaut vai tajā pašā Šveicē.
Palasi neseno interviju ar viņu. Konkrētu piedāvājumu no citiem klubiem nav bijis, un viņam jādomā ne tikai par sevi, bet arī par ģimeni. Dēls Šveicē skolā mācās un pašus dzīves apstākļi apmierina.

     [+] [-]

, 2013-12-08 23:41, pirms 11 gadiem
Ergotelis ir jāmaina vārtsargs un steidzami.....