Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevam vārti otrajā pārbaudes spēlē pēc kārtas

Rolands Eliņš

Rudņevam vārti otrajā pārbaudes spēlē pēc kārtas
Artjoms Rudņevs pret "Chur 97"
Foto: HSV

Latvijas futbolists Artjoms Rudņevs otrajā pārbaudes spēlē pēc kārtas izcēlies ar vārtu guvumu, palīdzot "Hamburger SV" ar 6:0 pārspēt Šveices otrās līgas komandu "Chur 97".

Atšķirībā no pirmās pārbaudes spēles, kurā Artjoms Rudņevs spēlēja tikai otrajā puslaikā, šoreiz Latvijas futbolists bija HSV sākumsastāvā un devītajā minūtē palīdzēja panākt 2:0. HSV izpildīja stūra sitienu, kurā Rudņevs bumbu sagaidīja pie tuvā vārtu staba un ar galvu ievirzīja bumbu vārtos. Jāpiemin, ka Rudņevs piedalījās arī pirmo vārtu guvumā, tiesa, netieši, kad viņa neuztvertā bumba nokļuva tālāk soda laukumā pie Žaka Zuā, kamerūniešu uzbrucēja, kurš pagājušo sezonu pavadīja īrē Turcijā.

Pirmais puslaiks noslēdzās ar 3:0, un pēc tā HSV laukumā sūtīja pavisam citu sastāvu. Šodien gan laukumā slimības dēļ neizgāja Pjērs Mišels Lasoga, savukārt cits potenciālais pamatsastāva uzbrucējs Ivica Oličs otrajā puslaikā ar vārtu guvumu neatzīmējās. Vārtus šajā spēlē guva seši dažādi Hamburgas spēlētāji.

Pārbaudes spēli šodien aizvadīja arī Maskavas CSKA, kura ar 4:1 sakāva "Khimki" vienību. Maskavas kluba sastāvā šoreiz gan laukumā nedevās Aleksandrs Cauņa.

Izmantotie resursi:
HSV.de -  Trainingslager-Splitter

  +3 [+] [-]

, 2015-07-08 23:10, pirms 9 gadiem
Rudnevs malacis, ka pret churaam sit iekshaa, bet ja nopietni, tad ceru, ka vinsh pelna vietu pamataa...

     [+] [-]

, 2015-07-08 23:37, pirms 9 gadiem
1 sezonas paarbaudes speelees bija slikts - loti laba sezona
2 sezonas paarbaudes speelees bija labs (iesita vaartus pret Inter) - vidueeja sezona
3 sezonas paarbaudes speelees bija superiigs - briesmiiga sezona

     [+] [-]

, 2015-07-09 00:02, pirms 9 gadiem
Viņam ir kaut kāds pārbaudes spēļu sindroms. Pārbaudes spēlēs spēlē labi, sezonā knapi laukumā tiek. Cerams, ka šosezon ies daudz labāk. Veiksmi!

  +1 [+] [-]

, 2015-07-09 00:07, pirms 9 gadiem
Mr.Robo rakstīja: Viņam ir kaut kāds pārbaudes spēļu sindroms. Pārbaudes spēlēs spēlē labi, sezonā knapi laukumā tiek. Cerams, ka šosezon ies daudz labāk. Veiksmi!
Nee nu paarbaudes speelees jau pretinieki vinjiem ar nav nekadi dizhie,bet tieshi taa, noveelam Rudijam veiksmi un ceram, ka pedejo liiguma gadu vinsh aizvadiis godam...

  +1 [+] [-]

, 2015-07-09 00:50, pirms 9 gadiem
rudnev tuvojas totopils sakumsastavam.....prozit!

     [+] [-]

, 2015-07-09 09:35, pirms 9 gadiem
Lai izdodas atgūt pārliecību un iekarot trenera uzticību, veiksmi!