Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

papildināts Krievijā mūsu leģionāriem nesekmējas

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Krievijā mūsu leģionāriem nesekmējas
Oļegs Laizāns
Foto: fc-enisey.ru

Krievijas Nacionālajā līgā neveiksmīga diena bijusi mūsu leģionāriem. Tikai Oļega Laizāna pārstāvētais klubs izvairījās no zaudējuma, bet Aleksandrs Koliņko šoreiz laukumā netika vispār.

90 minūtes šodien Edgaram Gauračam (sākotnējā protokolā tika minēts, ka viņš palicis rezervē), savukārt viņa pārstāvētais Maskavas "Torpedo" turpina spēlēt neveiksmīgi, ar 0:1 piekāpjoties "Petrotrest". Pēc ziemas pārtraukuma torpēdas nav uzvarējušas ne reizi. Turnīra tabulā ar 23 punktiem tiek ieņemta 14. vieta 17 klubu konkurencē.

71 minūti "Enisey" sastāvā nospēlēja Oļegs Laizāns, palīdzot Krasnojarskas vienībai tikt pie punkta pret Premjerlīgas tīkotāju "Tom" - 1:1. Spēles teksta tiešraidē Oļegs atzīmējies ar neveiksmīgu sitienu no 40 metriem, kā arī ar nokļūšanu nesliktā sitiena pozīcijā, tomēr neveiksmīga bumbas apstrāde neļāva noslēgt uzbrukumu ar vārtu guvumu.

Visbeidzot Kaļiņingradas "Baltika" svarīgā spēlē ar saviem tiešajiem konkurentiem "Neftekhimik" cīņā par labāko četrinieku, kas dos iespēju spēlēt pārspēlēs par tikšanu Premjerlīgā, piekāpās ar rezultātu 0:1. Vēl pie neizšķirta rezultāta "Baltika" nerealizēja 11 metru soda sitienu. Artūrs Zjuzins sāka spēli pamatsastāvā, bet 63. minūtē viņu nomainīja Aleksejs Višņakovs. Aleksandrs Koliņko nespēlēja.

"Baltika" ar 39 punktiem ieņem dalītu 4./6. vietu. "Enisey" atpaliek astoņus punktus un ir 10. pozīcijā.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-08 17:22, pirms 11 gadiem
Žēl, nebūs ko instagram ielikt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja