Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračs debitējis, Pihockis - vēl ne

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Gauračs debitējis, Pihockis - vēl ne
Edgars Gauračs
Foto: www.rodengocalcio.com

Šodien Itālijas 4. līgā futbolā "Rodengo Saiano" sastāvā debitēja mūsu futbolists Edgars Gauračs, kurš laukumā izgāja uz maiņu. Savukārt Staņislavs Pihockis Bulgārijas čempionātā Varnas "Cherno More" sastāvā laukumā nedevās.

Itālijas 4. līgas mačā šodien "Rodengo Saiano" uzņēma "Montichiari" un nospēlēja neizšķirti 1:1. Mājnieku sastāvā beidzot debitēja arī Latvijas uzbrucējs Edgars Gauračs, kurš laukumā devās mača beigu daļā un pāris minūšu laikā neko bīstamu nepaspēja izveidot.

"Nospēlēju tikai kādas piecas minūtes, bet sajūta emociju dēļ tāda, it kā būtu aizvadījis visu otro puslaiku. Tā bija derbija spēle - pirmajā puslaikā mūsu komanda nospēlēja slikti, ielaida vārtus, savukārt otrajā jau uzbrukām vairāk, izlīdzinājām rezultātu, bet otros vārtus gūt nespējām. Uzskatu, ka pelnīti tiku laukumā, jo jau otro nedēļu labi sevi parādu treniņos, gūstu vārtus pārbaudes spēlēs. Piecas minūtes nav daudz, lai sevi pierādītu, bet tomēr... Jāstrādā treniņos, tad jau redzēsim, kas būs. Pirms tam trūka fiziskās sagatavotības, un saprotams, ka netiku laukumā. Lai arī pagaidām daudz nespēlēju, man te ļoti patīk - ir liela starpība starp šejieni un dublieru čempionātu. Jau sestajā spēlē pēc kārtas nospēlējam neizšķirti - kamēr konkurenti uzvar, mēs pauzējam," sarunā ar eSports.lv komentēja Gauračs.

Savukārt Bulgārijas čempionātā šogad pirmo spēli aizvadīja Varnas "Cherno More", kas ar 1:0 apspēlēja "Pirin". Mūsu aizsargs Staņislavs Pihockis mačam pat nebija pieteikts. "Pirmsspēles treniņā trenējos, viss bija kārtībā. Tā kā treneris nerunā ne angliski, ne krieviski, pie manis pienāca vārtsargs un pateica, ka man mačam nemaz nav jāgatavojas, jo esot kaut kādas problēmas... Kādas tieši - nezinu, jo ar treneri neesmu paspējis parunāt," nelielā neizpratnē par notiekošo ir Pihockis, kurš sarunā ar eSports.lv arī atklāja cerību, ka nākotnē viss būs kārtībā. Tā kā ziemas sagatavošanās periodā Pihockis pārbaudes spēlēs gandrīz vienmēr nāca uz maiņu un sevi pierādīja labi, notiekošais patiešām ir mazliet negaidīti. Tomēr iespējams, ka mūsu aizsargam tiks dota iespēja dublieru mačā parīt.

Nākamās spēles abu pārstāvētie klubi aizvadīs nākamās nedēļas nogalē. "Rodengo Saiano" pēdējo neizšķirtu dēļ nu jau atrodas ārpus piecinieka Itālijas C2 jeb 4. līgas turnīra tabulā, savukārt "Cherno More" Bulgārijas čempionātā pakāpusies jau uz 3. vietu (savu 17. kārtas spēli gan vēl nav aizvadījusi "Litex", kam ir par punktu mazāk).

 +15 [+] [-]

, 2009-03-08 19:36, pirms 15 gadiem
Shausmassss. Viens no perspektivakajiem letiniem kapaa kaut kadaa dieva aizmirstaa ligaa...
Slēpts komentārs: NANI27
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-03-08 19:51, pirms 15 gadiem
cerams ka Pihockis tiks pie spelesanas,un sodien nespelesana bija kaut kada nejausiba.
bet manuprat Gauracs vel vairak izskatas pec klauna,varbut finansiala zina Italija ir labaka neka Latvija,bet profesionala zina vins regreses
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-03-08 20:19, pirms 15 gadiem
Psc,
nav tas Gauračs tik labs kā lielākā daļa ir sadomājusies. Džekam ir talants, viņš ir labs... bet nekad neesmu sapratis tos, kas vislaik te bļaustījās: ''Uz izlasi!''
Lai viņš sevi pierāda šajā līmenī, tikai ar smagu darbu var kko panākt. Un es ceru viņš ir beidzis slimot un domāt par zvaigznēm. Lai nostājas uz zemes un pierāda sevi!

  -1 [+] [-]

, 2009-03-08 20:44, pirms 15 gadiem
piebalgs rakstīja: Shausmassss. Viens no perspektivakajiem letiniem kapaa kaut kadaa dieva aizmirstaa ligaa...
Kurā vietā viņš ir perspektīvs? Pat u-21 izlasē nespēja izcīnīt stabilu vietu pamatsastāvā.

  +7 [+] [-]

, 2009-03-08 20:49, pirms 15 gadiem
Cut_Throat rakstīja: aplami,labak butu spelejis FK Olimps,kas atbilst vina limenim,ko tad Garaučs doma,ka baig labais,sit vartus dublieros,nu un? kada jega? komanda vinu izsvieda un tagad spele kaut kadā mežā dziļā
Es atvainojos, bet kas - viņš tev naudu parādā? Kādā sakarā tagad jāstāsta kam kur jāspēlē. Tas, pirmkārt, ir viņa DARBS un tikai tad nāk viss pārējais. Vot ja tev būtu iespēja izvēlēties, kur strādāt - Latvijā vai Itālijā (ar noteikumu, ka Itālijā darba apstākļi ir krietni labāki), tu ilgi domātu?

Savas spējas uz Virslīgas fona Edgars pirms pāris sezonām parādīja un bija visai labi!
Un kas tai pašā Virslīgā? Tukšas tribīnes, treniņi labi ja pāris mēnešus gadā var notikt normālos apstākļos... piedošanu, bet Itālijā par profesionālu futbolistu strādāt ir labāk!

  -1 [+] [-]

, 2009-03-08 20:50, pirms 15 gadiem
vai tad Gaurāčs nespēlēja B sērijā?

     [+] [-]

, 2009-03-08 22:08, pirms 15 gadiem
kaamis007 rakstīja: vai tad Gaurāčs nespēlēja B sērijā?
Spēlēja un vēl joprojām pieder "Ascoli" komandai, kas spēlē B Sērijā, taču vasarā viņš tika izīrēts uz Itālijas C2 Sērijas jeb 4. pēc spēka līgas komandu "Rodengo Saiano"!

Īstenībā man tas nepatīk, ja spēlētājs pat Itālijas 4. Sērijā nevar tikt laukumā un būt līderis. Kāda jēga īrēties uz kādu citu klubu, ja tur arī nevar tikt spēlēt??? Sviests kaut kāds!

Par Pihocki runājot, viņa situācija ir pavisam normāla. Jauns spēlētājs komandā, no paša sākuma nevar būt līderis, gan jau viņš vēl paspēs izcelties, bet viņa komanda ir viena no labākajām Bulgārijas vadošajā līgā, un lūk tā ir lielākā atšķirība. Skumji, bet fakts!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-08 22:26, pirms 15 gadiem
Jāizcīna taču vieta pamatsastāvā!

     [+] [-]

, 2009-03-09 09:01, pirms 15 gadiem
makgaivers rakstīja: Psc,
nav tas Gauračs tik labs kā lielākā daļa ir sadomājusies. Džekam ir talants, viņš ir labs... bet nekad neesmu sapratis tos, kas vislaik te bļaustījās: ''Uz izlasi!''
Lai viņš sevi pierāda šajā līmenī, tikai ar smagu darbu var kko panākt. Un es ceru viņš ir beidzis slimot un domāt par zvaigznēm. Lai nostājas uz zemes un pierāda sevi!
Dzirdi veci izdari kko un tiec 18 gados uz Italiju spelet ,tad daudxz runa musu pashmajas vnk chakare speletajus visi rauj dirsu un sanjem kapeikas . Ja vinsh nav labs ,tad kapec dublieru liga lika ieksha tadam grandu komanda ,ka Juventus ,Roma ,Lazio,Inter ???

  +1 [+] [-]

, 2009-03-09 09:50, pirms 15 gadiem
osiits rakstīja: Dzirdi veci izdari kko un tiec 18 gados uz Italiju spelet ,tad daudxz runa musu pashmajas vnk chakare speletajus visi rauj dirsu un sanjem kapeikas . Ja vinsh nav labs ,tad kapec dublieru liga lika ieksha tadam grandu komanda ,ka Juventus ,Roma ,Lazio,Inter ???
Nu nu, izlasi vēlreiz manu komentāru.
Es nesaku, ka viņš ir slikts. Vnk pateicu, ka nav izlases līmenī. Zinu, kā viņš spēlē, esmu pats pret viņu spēlējis. Prieks, ka viņš tagad Itālijā, bet, lai viņš sevi pierāda tur, gan dublieros, gan 4.līgā. Veiksmi!

  -1 [+] [-]

, 2009-03-09 16:07, pirms 15 gadiem
Kāda tad tur alga viņam?

     [+] [-]

, 2009-03-09 18:29, pirms 15 gadiem
Normala. Mums gruuti par taadu sapnjot !

     [+] [-]

, 2009-03-10 14:19, pirms 15 gadiem
ja 18 gados netiek pat 4-tās līgas komandas sastāvā, tad nu ir stipri jāaizdomājas, vai vispār vērts palikt Itālija, ja nu vienīgi naudas dēļ. Ja tas ir tikai tādēļ, ka tur maksā vairāk, un čalis savu līmeni negrib uzlabot, tad neredzu jēgu rakstiem par šo futbolistu - tādu mums ir daudz jo daudz.

     [+] [-]

, 2009-03-10 17:12, pirms 15 gadiem
massbeat rakstīja: ja 18 gados netiek pat 4-tās līgas komandas sastāvā, tad nu ir stipri jāaizdomājas, vai vispār vērts spelet futbolu
fixed, sorry

     [+] [-]

, 2009-03-10 23:04, pirms 15 gadiem
arī variants