Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

E. Višņakova vārti neglābj "Widzew" no izstāšanās, Rudņevam trauma

Rolands Eliņš

E. Višņakova vārti neglābj "Widzew" no izstāšanās, Rudņevam trauma
Eduards Višņakovs
Foto: Mariušs Radovičs, widzewlodz.pl

Eduarda un Alekseja Višņakovu pārstāvētais Lodzas "Widzew" klubs piedzīvojis zaudējumu Polijas kausa izcīņas astotdaļfināla spēlē. Eduards šajā mačā ar vārtu guvumu panāca neizšķirtu, bet abi brāļi bija precīzi savos pēcspēles sitienu mēģinājumos. Savukārt Artjoms Rudņevs guvis ceļgala savainojumu, kura dēļ nebūs gatavs sestdienas spēlei pret Leverkūzenes „Bayer”.

Polijas kausa izcīņas astotdaļfināla spēlē Lodzas „Widzew” tikās ar pirmās līgas klubu „Sandecja”. Sākumsastāvā bija iekļauts tikai viens no brāļiem Višņakoviem, proti, Aleksejs, un pirmajā puslaikā „Widzew” arī nokļuva iedzinējos ar 0:1.

Lai to mainītu, „Widzew” treneris otrā puslaika sākumā laukumā sūtīja Eduardu Višņakovu, un līdz 73. minūtei komandas bija apmainījušās ar vārtu guvumiem (1:2). No zaudējuma Lodzas komandu gan izglāba tieši uzmainītais E. Višņakovs, kurš 79. minūtē guva vārtus, turklāt to izdarīja pēc sieniņas izspēles ar brāli Alekseju Višņakovu.

Uzvarētāju noskaidrot neizdevās arī pagarinājumā, bet pēcspēles sitienu sēriju ar precīziem sitieniem atklāja Eduards un Aleksejs, taču viens no komandas biedriem tik nadzīgs nebija, un piedzīvots zaudējums pēcspēles sitienos 4:5, kas nozīmē, ka „Widzew” izstājusies no kausa izcīņas. Jāmin, ka E.Višņakovs guva arī savas komandas vienīgos vārtus iepriekšējā ("Widzew" tā bija pirmā spēle turnīrā) kārtā - tātad mūsu uzbrucējs kausa izcīņu pabeidzis ar diviem gūtiem vārtiem. Vienlaikus tas nozīmē, ka sezonā kopā E.Višņakovam jau apaļi 10 vārti.

Šodien poļu medijos parādījušās arī ziņas saistībā ar E.Višņakova nākotni - neskatoties uz to, ka "Widzew" draud izkrišana, "Przegląd Sportowy" ir neoficiālas ziņas, ka mūsu futbolists varētu pagarināt līgumu ar šī brīža klubu uz diviem gadiem. Tāpat Lodzas uzņēmējs Gžegožs Varaņeckis, kurš nopirka Višņakovu un maksā arī viņam algu, pavēstījis, ka Latvijas izlases spēlētājs paliks "Widzew": "Visu laiku ir spekulācijas, ka Višņa pāries uz "Legia". Vēlreiz gribētu uzsvērt, ka Eduards šajā klubā nenonāks."

Tikmēr „Hamburger SV” komanda savu nākamo Bundeslīgas maču aizvadīs sestdien pret šobrīd trešo vietu ieņemošo „Bayer” klubu, taču savainojuma dēļ šī spēle secen ies Artjomam Rudņevam. Vakardienas treniņā Rudņevs neveiksmīgi saskrējās ar savu komandas Maksimilaru Baisteru un guva ceļgala traumu.

Komandas galvenais treneris Berts van Mārveiks norādījis, ka Latvijas izlases uzbrucējs nevarēs spēlēt trīs dienas.

Rudņevs pēdējoreiz HSV spēlē piedalījās 27. oktobrī, kad 84. spēles minūtē izgāja uz maiņu pret SC „Freiburg”. Kopumā šajā Bundeslīgas sezonā Rudņevs piedalījies sešās spēlēs, no kurām sākumsastāvā uzsācis vienu.

Izmantotie resursi:
HSV-Stürmer Rudnevs zieht sich Knieprellung zu
Widzew Łódź - serwis informacyjno-społecznościowy

     [+] [-]

, 2013-11-07 19:27, pirms 11 gadiem
Kada starpiba sedet uz tribinem, vai uz rezervistu solina! Rudnevs, veselojies!

     [+] [-]

, 2013-11-07 19:41, pirms 11 gadiem
Žēl!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-11-07 21:09, pirms 11 gadiem
Lai arī Widzew izkrita, tīri individuāli prieks par brāļiem Višņakoviem. Ja par Eduardu nav šaubu jau labu laiku, tad tagad arī Aleksejs pamazām sāk spēlēt līdera lomu komandā. Domāju, ka tieši viņš ir viens no tiem Starkova izlases modeļa spēlētājiem, kuram aci uzmest vajadzētu arī Paharam vidējās līnijas nostiprināšanai.

Rudņevam, protams, jāvēl ātru un veiksmīgu atveseļošanos!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-08 00:13, pirms 11 gadiem
TURIES ANDRI !!!

  -1 [+] [-]

, 2013-11-08 01:07, pirms 11 gadiem
TOTO=ManaMaize+3in1Kafijas rakstīja: Tie kas te noliek Rudnevu ieteiktu pieverst uzmanibu ka tikai 1 speli nospelejis kartigi no zvana, parejas izlaizot 5-10min uz mainaam ari nekada spelesana tur nevar sanakt. Tapec iesaku nenorakstit so vel. Gan jau atkal saaks sist golus, ja ne Bundesligaa tad citaa ligaa noteikti
Tu gribi teikt, ka 10min laikā nevar iesist golu vai izdarīt ko lietderīgu? (Droši vien neesi dzirdējis par tādu terminu kā super-sub) Nav jau tā, ka viņš reizi mēnesī tiktu uz 10min... Iespējas viņam ir bijušas pietiekami, tas ka nespēj tās izmantot ir viņa problēma.