Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinbors ielaiž trīs vārtus DĀR, mūsējo "Šiauliai" Lietuvas kausa pusfinālā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Šteinbors ielaiž trīs vārtus DĀR, mūsējo "Šiauliai" Lietuvas kausa pusfinālā
Pāvels Šteinbors
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latviešu vārtsargs Pāvels Šteinbors aizvadījis spēli DĀR čempionātā, bet Lietuvas kausa izcīņā ar mūsējo līdzdalību noteikti pusfinālisti.

Pāvela Šteinbora un Ritus Krjaukļa pārstāvētā „Golden Arrows” vakar DĀR čempionātā viesojās pie turnīra līderes „Kaizer Chiefs”. Krjauklim nespēlējot, bet Šteinboram sargājot savas komandas vārtus, „Golden Arrows” zaudēja ar 0:3. Šteinbors mača gaitā vairākas reizes glāba savu komandu, tomēr pieļāva arī vienu kļūdu, neprecīzi spēlējot izgājienā, kas 75. minūtē noveda pie 0:2. Pēc šīs spēles „Kaizer Chiefs” turpina būt bez zaudējumiem (6-3-0), bet mūsējo komanda ar bilanci 2-3-4 ieņem 12. vietu 16 komandu konkurencē.

Šodien notika Lietuvas kausa izcīņas 1/4 fināli un tajos piedalījās divas mūsējo komandas (pirms tam negaidīti izkrita Pāvela Davidova „Sūduva”). Māra Eltermaņa un Valērija Čistjakova „Kruoja” savā laukumā zaudēja pēdējo gadu Lietuvas čempionei „Ekranas” ar 0:2. Viesi jau 10. minūtē atklāja rezultātu, kad Vertelis izmantoja izgājienu viens pret vienu ar Eltermani, un arī otrajos vārtos mūsu vārtsarga vainas nebija.

Bez Latvijas futbolistiem Lietuvas kausa pusfinālā tomēr neiztiks. Igora Kozlova un Intara Kirhnera „Šiauliai” mājās bez problēmā ar 4:1 pārspēja 2. līgas līdervienību „Jonava”. Kirhneram pilna spēle, Kozlovam 85 minūtes, bet vārtus mūsējiem šoreiz neizdevās gūt.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja