Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračam vārti pārbaudes spēlē, šodien Starkovs pret Toniju Adamsu

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Gauračam vārti pārbaudes spēlē, šodien Starkovs pret Toniju Adamsu
Aleksandrs Starkovs
Foto: www.fcbaku.com

Pirms došanās uz Latvijas valstsvienības nometni ar vārtu guvumu pārbaudes spēlē izcēlies uzbrucējs Edgars Gauračs, savukārt šodien Azerbaidžānas futbola čempionātā pirmo spēli aizvadīs Aleksandra Starkova vadītā "Baku", kas ar diviem mūsu futbolistiem ierindā mērosies spēkiem ar Tonija Adamsa vadīto "Gabala", kuras vārti uzticēti Pāvelam Doroševam.

Tā kā Edgars Gauračs saņēmis uzaicinājumu uz Latvijas valstsvienību, kas pirmdien sāks gatavoties 10. augustā "Skonto" stadionā paredzētajai pārbaudes spēlei ar Somijas izlasi, rēzeknietim ies secen spēle Krasnojarskas "Enisey" sastāvā Krievijas 1. divīzijā pret Aleksandra Koliņko un Maksima Rafaļska pārstāvēto Kaļiņingradas "Baltika". Tomēr vēl vakar Gauračs bija savas komandas rīcībā un ar vienu precīzu raidījumu palīdzēja tai pārbaudes mačā pieveikt Baltkrievijas 1. divīzijas vienību "Rudensk" (2:1).

Šajā nedēļas nogalē tiek aizvadīta jau 4. kārta Ungārijas futbola čempionātā. Ārkārtīgi neveiksmīgi turnīru uzsākusi "ZTE", ko pārstāv mūsu uzbrucējs Daniils Turkovs. Pēdējos gados allaž par augstām vietām spēlējošie "ZTE" futbolisti zaudējuši visos četros līdzšinējos mačos, vārtu attiecība 2:12. Turkovs piedalījies visos četros mačos, pie 90 minūtēm gan tiekot tikai vienā. Divos iepriekšējos mačos Turkovs laukumā gāja uz maiņu 2. puslaikā. Savukārt Vadima Žuļeva "Lombard Papa" ir lieliskā noskaņojumā - četros mačos 10 punktu, pagaidām ieņemot augsto 2. vietu turnīra tabulā. Žuļevs līdz šim nācis uz maiņu divās spēlēs, kopā šosezon pagaidām tiekot pie 32 minūtēm.

Vakar sākās Azerbaidžānas futbola čempionāts. Ģirta Karlsona pārstāvētā Baku "Inter" pirmajā spēlē svinēja uzvaru, ar 1:0 mājās pieveicot "Turan". Karlsons devās laukumā uz maiņu 68. minūtē. Savukārt šodien Aleksandra Starkova vadītā "Baku" ar mūsu aizsargu Denisu Ivanovu un uzbrucēju Māri Verpakovski ierindā izbraukumā tiksies ar Pāvela Doroševa pārstāvēto "Gabala", ko vada pazīstamais anglis Tonijs Adamss. Starkova un Adamsa duelis Azerbaidžānā tiek gaidīts ar lielu nepacietību, spēles sākums plkst.16 pēc mūsu laika. Savukārt Ritus Krjaukļa AZAL viesosies pie "Simurg", kuras rindās visu nedēļu trenējās mūsu pussargs Andrejs Rubins. Viņš oficiāli ir "Karabakh" īpašums, taču šīs komandas pieteikumā nav iekļauts - abi klubi par pāreju jau vienojušies, taču sarunas ar pazīstamā Sergeja Jurana vadīto "Simurg" par individuālo līgumu ieilgušas.

Izmantotie resursi:
Футбольная Национальная Лига | Лиги
Nemzeti Sport Online
Azerisport.com - Все об Азербайджанском спорте

     [+] [-]

, 2011-08-07 13:05, pirms 13 gadiem
Kamanda starkova sevodņa pabeģit-,,varšavas" galvenais sauklis futbola spēlēs.

  -2 [+] [-]

, 2011-08-07 15:12, pirms 13 gadiem
Žēl ka Gaurača nebūs izlasē