Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Lukjanovam spēle pie tukšām tribīnēm

Andris Liepa
Andris Liepa

Lukjanovam spēle pie tukšām tribīnēm
Ivans Lukjanovs (Gdaņskas "Lechia")
Foto: lechia.gda.pl

Šodien plkst.18:45 Polijas futbola čempionātā 2. kārtas spēli uzsāks Ivana Lukjanova pārstāvētā Gdaņskas „Lechia”, kas izbraukumā tiksies ar Krakovas „Cracovia”. Šis mačs notiks pie tukšām tribīnēm.

Lieta tāda, ka Krakovā stadions tiek rekonstruēts, tāpēc spēle notiks 70 kilometrus attālajā Sosnovecā (arī Krakovas „Wisla” pret igauņu „Levadia” Čempionas līgas ietvaros spēlēja tieši tur). Un vietējā policija nav ļāvusi šo maču vērot skatītājiem, jo nevarētu pienācīgi nodrošināt kārtību šajā cīņā. „Cracovia” treneris Arturs Plateks par šādu notikumu pavērsienu ir apbēdināts un attraucis, ka viņa komanda šodien nespēlēs mājās (lai gan nomināli skaitīsies laukuma saimniece), bet gan viesos... Šis treneris arī atzīmēja, ka parasti komandas izbraukumā gūst par 40% sliktākus rezultātus, un arī „Lechia” esot izteikta mājas komanda, kas ārpus savām sienām nespēlē labi. Tomēr tagad šī faktora nebūs.

No turnīra viedokļa Lukjanova „Lechia” tas ir izdevīgi – nebūs mājas faktora, un ir visas iespējas paspēkoties par uzvaru arī 2. kārtā. Atgādinām, ka 1. kārtas maču „Lechia” uzvarēja ar 2:1 (pret „Arka”), savukārt „Cracovia” viesos Vroclavā zaudēja „Slask”. Pagājušajā sezonā „Lechia” un „Cracovia” noslēguma tabulā šķīra nieka divi punkti („Lechia” 11. vietā, „Cracovia” 14.), bet savā starpā uzvaras tika dalītas uz pusēm (Gdaņskā 2:0, Krakovā 1:3). Bukmeikeri par favorīti šīs dienas mačā uzskata „Cracovia”.

Domājams, ka šodien atkal jau pamatsastāvā laukumā dosies mūsu Lukjanovs, kurš 1. kārtā izcēlās ar rezultatīvu piespēli. Jau ziņots, ka otrs mūsu futbolists „Lechia” sastāvā Sergejs Kožans ir guvis savainojumu, kas izsitis viņu no ierindas uz trim nedēļām. „Cracovia” un „Lechia” mača sākums – 18:45. Noteikti būs iespējas šo spēli vērot internetā.

Izmantotie resursi:
lechia.gda.pl

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-08-07 11:15, pirms 15 gadiem
"Lieta tāda, ka Krakovā stadions tiek rekonstruēts, tāpēc spēle notiks 70 kilometrus attālajā Sosnovecā"

Dzeruma sito esi rakstijis?

     [+] [-]

, 2009-08-07 18:16, pirms 15 gadiem
Klau,Veči!Krievu livetv saka,ka riit ir speele.Ja,kaads atrod kaadu saitu,kas translee - uzrakstiet!!!

     [+] [-]

, 2009-08-07 18:31, pirms 15 gadiem
ku-ku rakstīja: Klau,Veči!Krievu livetv saka,ka riit ir speele.Ja,kaads atrod kaadu saitu,kas translee - uzrakstiet!!!
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=44530&part=sports

     [+] [-]

, 2009-08-07 18:51, pirms 15 gadiem
paldies,baigi labais