Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Lukjanovam un Zjuzinam uzvaras, Meļņičenko neizšķirts Krievijas 1. līgā

Lukjanovam un Zjuzinam uzvaras, Meļņičenko neizšķirts Krievijas 1. līgā
Ivans Lukjanovs (attēlā pa labi)
Foto: volgar-fc.ru

Krievijas 1. līgas čempionāta 30. spēļu kārtas mačos šodien veiksmīgi nospēlēja Latvijas futbolistu pārstāvētās komandas – divas izcīnīja uzvaras, bet viena ieguva punktu par neizšķirtu izbraukumā.

Astrahaņas „Volgar” ar Ivanu Lukjanovu ierindā savā laukumā ar 4:0 uzvarēja Jaroslavļas „Shinnik”, bet Latvijas pussargs laukumā devās pamatsastāvā un tika nomainīts 76. minūtē. Lukjanovs šosezon vairumā spēļu devies laukumā pamatsastāvā, nereti aizvadot maču no svilpes līdz svilpei.

Citā spēlē Artūra Zjuzina Orenburgas „Gazovik” viesos ar 1:0 pārspēja Krasnojarskas „Enisey” futbolistus, bet Latvijas pussargs palika rezervē. Zjuzins šosezon galvenokārt nācis laukumā uz maiņu, bet iepriekšējās kārtas mačā aizvadīja visu spēli.

Tikmēr bijušā „Ventspils” komandas vārtsarga Vitālija Meļņičenko pārstāvētais Voroņežas „Fakel” izbraukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar Novosibirskas „Sibir”. Meļņičenko „Fakel” vārtus sargāja jau trešajā mačā pēc kārtas, bet kopumā viņam šī bija piektā spēle šosezon. Pagaidām viņa kontā ir viena uzvara, viens neizšķirts un trīs zaudējumi, kopumā izlaižot piecus vārtus.

Krievijas 1. līgas kopvērtējumā Zjuzina „Gazovik” ar 72 punktiem ir pārliecinošs līderis par 12 punktiem apsteidzot otrajā vietā esošo Tulas „Arsenal”. Ceturto vietu ar 54 punktiem ieņem Lukjanova „Volgar”, kas nav zaudējis jau kopā 19. oktobra, bet Meļņičenko „Fakel” ar 45 punktiem ir sestajā vietā, lai gan pēdējos desmit mačos piedzīvojis septiņus zaudējumus.

Izmantotie resursi:
championat.com

     [+] [-]

, 2016-04-08 01:28, pirms 9 gadiem
Divaini ka,Lukjanovs visu laiku spele kluba pamatsastava bet netiek aicinats uz izlasi..