Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Mihadjuks: "Gribētos palikt Lielbritānijā"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Mihadjuks: "Gribētos palikt Lielbritānijā"
"Inverness" futbolisti darbojas aizsardzībā.
Pāvels Mihadjuks - trešais no labās puses.
Foto: www.caleyjags.com

"Pats vēlos palikt Lielbritānijā. Ne obligāti tieši Skotijā - redzēs, kā būs. Latvijā gan atgriezties ne īpaši gribētos. Varbūt, ja būs iespēja, varētu spēlēt Anglijā," šodien sarunā ar eSports.lv pastāstīja Skotijas Premjerlīgas klubu "Inverness C.T." pārstāvošais Latvijas futbolists Pāvels Mihadjuks.

"Bija ļoti svarīga spēle. Pirmoreiz no zaudētāju pozīcijām atspēlējāmies un uzvarējām. Pats, manuprāt, arī nospēlēju normāli - bez rupjām kļūdām. Uzlabojusies angļu valodas prasme, un jūtos pārliecinošāk, jo varu jau mierīgi citiem vajadzības gadījumā laukumā kaut ko pateikt," pagājušās nedēļas nogalē aizvadīto spēli pret "St. Mirren" (2:1) sarunā ar eSports.lv rezumēja Latvijas futbolists Pāvels Mihadjuks. "Trešajā aplī palikušas divas spēles, bet pēc tam atlikušas vēl piecas līdz čempionāta beigām. Komandas dalīsies pirmajā un otrajā sešiniekā, aizvadot vienu apli - tātad katrai vienībai pa pieciem mačiem. Tā ka nākamajās divās spēlēs vēl nekas neizšķirsies. Pēdējais mačs paredzēts 23. maijā. Tātad vēl septiņas spēles.

Pats gan īsti labi visu nezinu. Sākumā man aģenti, kas atrodas Skotijā, teica, ka sezona beigsies 18. aprīlī. Tad padomāju - kāpēc gan man ir kontrakts līdz 31. maijam? Paskatījos grafiku - 18. aprīlī ir pēdējā spēle, kad visas komandas būs kopā, bet pēc tam 34. - 38. kārta pret otrā sešinieka komandām - viens aplis, tad jau redzēs, ar ko būs jāspēlē mājās, ar ko - viesos."

Runājot par nākamo sezonu, mūsu centra aizsargs mazliet ieskicēja vēlamos plānus: "Pats jau domāju par to, kur spēlēšu. Diemžēl, esot Latvijā, neizdevās tikties ar aģentu - izlasē dzīvojām bāzē, no kuras nedrīkstēja aizbraukt. Kā pirms tam teica aģenti, patlaban tiek izskatīti piedāvājumi, meklēti varianti. Bet neko konkrētu vēl nepārrunājām. Līdz jūnijam visam jānoskaidrojas, bet domāju, ka jau maija sākumā, varbūt vidū, zināšu kaut ko konkrētāk. Vēl gan arī nezinu, kādi būs "Ventspils" plāni [Mihadjukam ar ventspilniekiem ir spēkā kontrakts līdz gada beigām - aut.]. Tomēr Latvijas aģenti teica, ka esot vienošanās - ja ir labs ārzemju piedāvājums, "Ventspils" nekādas īpašas pretenzijas neizrādīs. Pats vēlos palikt Lielbritānijā. Ne obligāti tieši Skotijā - redzēs, kā būs. Latvijā gan atgriezties ne īpaši gribētos. Varbūt, ja būs iespējas, varētu spēlēt Anglijā."

Neskatoties uz to, ka nācās sēdēt rezervē, par Latvijas izlases nometnē pavadīto laiku Pāvels ir iepriecināts: "Pirmajā dienā, kad ierados, Starkovs pasauca pie sevis un teica, ka pirmajā reizē apskatīsies uz mani, bet pie spēlēšanas tikt būtu iespējas, ja kāds dabūtu savainojumu vai diskvalifikāciju. Tas arī skaidrs - nav iemesla mani uzreiz ielikt aizsardzībā, ja reiz četrinieks ir labi saspēlējies, kopā aizvadot ne pirmos mačus. Tomēr bija patīkami - pirmoreiz izjutu izlases atmosfēru. Pats jutu, ka tādā līmenī varu spēlēt - pirmajā mačā pret Luksemburgu, kad mums bija nospiedošs pārsvars un pretinieki neko neparādīja, stipru uzbrucēju vispār nebija pretī."

Nākamo spēli "Inverness C.T." aizvadīs sestdien, 11. aprīlī, izbraukumā tiekoties pret "Aberdeen", kas turnīra tabulā ieņem 4. vietu. "Inverness" ar 31 punktu ir 9. pozīcijā, un gan priekšā, gan aizmugurē pavisam tuvu ir citas komandas. No Skotijas Premjerlīgas izkritīs tikai pēdējās, 12 vietas īpašniece.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-04-07 21:09, pirms 15 gadiem
Būtu ļoti interesanti uz šo paskatīties pārī ar Gorkšu, abi gari, abi spēlē britos...