Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ikaunieks atgriežas sākumsastāvā, "Metz" izgāžas, Maksimenko neizšķirts pret "Salzburg"

Rolands Eliņš

Ikaunieks atgriežas sākumsastāvā, "Metz" izgāžas, Maksimenko neizšķirts pret "Salzburg"
Jānis Ikaunieks
Foto: FCMetz.com

Ar neveiksmi noslēdzās Jāņa Ikaunieka atgriešanās „Metz” sākumsastāvā, komandai izstājoties no Francijas kausa izcīņas, bet Vitālijs Maksimenko palīdzēja „Mattersburg” gūt neizšķirtu pret spēcīgo „Salzburg”.

Jānis Ikaunieks iepriekšējo reizi „Metz” pamatsastāvā devās 18. septembrī, „Ligue 2” spēlē pret „Nancy”, taču šodien atgriezās starta vienpadsmitniekā Francijas kausa 1/64 fināla spēlē pret ceturtās līgas klubu „ES Wasquehal”. Atgriešanās gan izvērtās ļoti nepatīkama, jo vēl pagājušajā sezonā „Ligue 1” spēlējusī „Metz” nespēja tikt galā ar pēc būtības amatieru komandu un cieta zaudējumu 1:2, kas noveda pie izstāšanās no Francijas kausa.

Spēles sākumā „Metz” gan uzbruka krietni vairāk, un, rezultātam esot 0:1, laba iespēja bija arī Ikauniekam, kad viņš tika pie bumbas, kas mirkli iepriekš bija atsitusies pret vārtu pārliktni, taču Latvijas jaunajam pussargam neizdevās pārspēt vārtsargu. Arī mača otrajā puslaikā „Metz” bija daudz vairāk uzbrukumu, taču vienīgos vārtus izdevās gūt vien 87. minūtē, un atspēlēties vairs nepietika laika.

„Metz” šis ir trešais zaudējums pēdējās četrās spēlēs (visos turnīros), taču komanda joprojām ir otrās līgas labāko trijniekā. Nākamajā nedēļā to sagaida ļoti svarīga spēle pret „Dijon”, kura ir „Ligue 2” līdere ar trim punktiem vairāk nekā „Metz”.

Austrijas Premjerlīgā Vitālijs Maksimenko bija „Mattersburg” sākumsastāvā mačā pret „Salzburg” un palīdzēja savai komandai nosargāt bezvārtu neizšķirtu. „Salzburg” mača gaitā dominēja un kontrolēja bumbu 66% spēles laika, taču tā arī nespēja gūt vārtus, kas ļautu tai čempionāta kopvērtējumā pakāpties uz līderpozīcijām, kuras saglabājusi „Austria Vienna”. Savukārt Maksimenko komanda nav uzvarējusi jau sešās spēlēs pēc kārtas un ieņem sesto vietu kopvērtējumā. No pirmā trijnieka un Eirokausiem „Matterburg” atpaliek jau desmit punktus.

Kipras čempionātā Pāvels Šteinbors sargāja „Nea Salamis” vārtus un palīdzēja komandai izcīnīt neizšķirtu 2:2 pret turnīra pastarīti „Achnas”. Šteinbora komandai ilgu laiku bija vienu vārtu pārsvars, taču 84. minūtē Šteinbors tomēr tika pārspēts otro reizi un nācās samierināties ar neizšķirtu. „Nea Salamis” ieņem piekto vietu kopvērtējumā un pēdējās četrās spēlēs tikusi pie desmit punktiem. Kipras augstākajā līgā spēli aizvadīja arī „Paphos” (3:3 pret „Doxa”), kuras rezervē palika cits Latvijas vārtsargs Jānis Krūmiņš.

Čehijas čempionātā Kaspars Gorkšs šodien ieņēma ierasto vietu Prāgas „Dukla” sākumsastāvā izbraukuma spēlē pret līgas līderi „Plzen”, kurā tika ciests zaudējums ar 0:3. Gorkšs nospēlēja visas 90 minūtes, bet viņa komanda pēc šīs kārtas atkāpusies uz 11. vietu kopvērtējumā.

Izmantotie resursi:
Les Grenats éliminés ! | Football Club de Metz...

     [+] [-]

, 2015-12-06 21:29, pirms 9 gadiem
patīkama ziņa

  +3 [+] [-]

, 2015-12-06 21:32, pirms 9 gadiem
gandrīz jācer, ka Metz netiks atpakaļ 1.līgā. paliekot 2.līgā vismaz vēl nelielas cerības, ka varētu paveikties dabūt kādas minūtes. bet reāli gan ka būs jāmeklē jauns klubs nedaudz zemāka līmeņa turnīrā, vilšanās - bet galvenais tikt pie spēles laika!

  -3 [+] [-]

, 2015-12-06 22:09, pirms 9 gadiem
zigiss rakstīja: gandrīz jācer, ka Metz netiks atpakaļ 1.līgā. paliekot 2.līgā vismaz vēl nelielas cerības, ka varētu paveikties dabūt kādas minūtes. bet reāli gan ka būs jāmeklē jauns klubs nedaudz zemāka līmeņa turnīrā, vilšanās - bet galvenais tikt pie spēles laika!
Dotības jau ir arī priekš Ligue 1, kautkas laikam ar raksturu nav tā kā sportistam vajag

     [+] [-]

, 2015-12-06 23:39, pirms 9 gadiem
Metz nabagu klubs.

  +2 [+] [-]

, 2015-12-06 23:43, pirms 9 gadiem
Pēc traumas neviens nevar uzreiz atgriezties iepriekšējā līmenī.