Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračam dramatiska uzvara derbijā

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Gauračam dramatiska uzvara derbijā
Edgars Gauračs

Šodien Itālijas dublieru čempionātā futbolā Latvijas futbolista Edgara Gaurača pārstāvētā "Ascoli" savā laukumā dramatiskā derbijā spēlē, vārtus gūstot pēdējā minūtē, ar 3:2 pieveica "Ancona".

Edgars Gauračs spēli, kā ierasts, uzsāka "Ascoli" dublieru komandas pamatsastāvā, šoreiz spēlēja malējā pussarga postenī un tika nomainīts 83. minūtē. "Ascoli", vārtus gūstot pēdējā spēles minūtē, izrāva uzvaru derbija mačā pret "Ascona". Sīkāk par spēli sarunā ar eSports.lv pastāstīja Gauračs:

"Derbija spēle bija ļoti emocionāla, uzvarējām ar 3:2. "Ancona" pirmajā puslaikā pirmā iesita vārtus, panākot 1:0, lai gan mēs uzbrukām ļoti daudz. Savukārt pretinieki spēlēja uz pretuzbrukumiem. Līdz pirmā puslaika beigām guvām divus vārtus, izvirzoties vadībā ar 2:1. Otrajā puslaikā "Ancona" ar 11 metru soda sitienu guva vārtus, izlīdzinot rezultātu, bet burtiski pašās mača beigās iesitām trešos vārtus - 3:2. Ļoti daudz cilvēku bija sanākuši, neskatoties uz sliktajiem laika apstākļiem, jo Itālijā derbijs tomēr ir kas īpašs.

Treneris diemžēl mani atkal lika vispirms par labās malas pussargu, tad - kreisās. Skaitos uzbrucējs, nezinu, kāpēc treneris maina manu pozīciju - saka, ka tad vairāk palīdzu aizsardzībai un daru to labi - varu spēlēt visās pozīcijās, viņaprāt. Kā varēju, palīdzēju komandai. Pēc manām domām, esmu uzbrucējs, kuram jāspēlē savā pozīcijā un jāgūst vārti... Nākamajā spēlē pret "Lecce" mēģināsim pierādīt, ka varam uzvarēt arī izbraukumā - citādi ir tā, ka mājās uzvaram, bet izbraukumā to nespējam."

Edgars arī pastāstīja, ka "Ascoli" B sērijas galvenais treneris licis noprast, ka Gauračam drīz varētu tikt dota iespēja sevi pierādīt pirmajā komandā: "Pirmās komandas galvenais treneris sarunā ar mani teica, ka tuvākajā laikā vēlas mani redzēt savā vienībā - esmu tuvu tai, lai trenējos. Problēma tāda, ka "Ascoli" galvenajā komandā ir seši uzbrucēji - neko nevaru darīt, būs ļoti grūti. Treneris mani vēroja, un esmu iepaticies, bet jāgaida janvāris, kad, visticamāk, būs izmaiņas - zinu, ka pāris cilvēki aizies pavisam noteikti. Janvārī arī viss būs skaidrs."

Ar 16 punktiem 10 spēlēs "Ascoli" dublieru komanda savā C apakšgrupā ieņem 6. vietu 14 komandu konkurencē. Līdere ar 23 punktiem ir "Lazio". Nākamā spēlē "Ascoli" dublieriem gaidāma nākamsestdien, 13. decembrī, kad izbraukumā paredzēts mačs pret "Lecce".

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-12-06 22:11, pirms 15 gadiem
Redz, ka Itālijā pat uz dublieru mačiem, īpaši dērbijiem nāk daudz skatītāju!

  +4 [+] [-]

, 2008-12-06 22:21, pirms 15 gadiem
Nu itaalji taa kaa maak speeleet futbolu ljoti labi,un noteikti ir uz ko naakt,skataams speelees

  +1 [+] [-]

, 2008-12-06 22:34, pirms 15 gadiem
muusu shii briizha viens no labaakajiem uzbruceejiem. Tieshaam nesaprotu kapeec Starkova kungs vinju neizsauc pat uz izlases treninjiem ! Par kaadu spaanijaa solinju deldeejoshu latvju baalelinju man skiet vinsh buutu ja ne ljoti tad kaut nedaudz labaaks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-12-06 22:37, pirms 15 gadiem
Brugjeetaaj, esi Redzējis Gauraču darbībā vai arī tikai ziņas lasi?

  +1 [+] [-]

, 2008-12-06 22:54, pirms 15 gadiem
Papuass rakstīja: Brugjeetaaj, esi Redzējis Gauraču darbībā vai arī tikai ziņas lasi?
Diemzheel nav bijusi iespeeja, bet domaajot logijski man skiet, ka ir labaak speeleet vispaar nevis tikai skatiities, kaa to dara citi. Un ja tu teiksi, ka arii treninji ir labs veids, kaa uzlabot speeli tad paskaties, kur vinsh speelee un kaada vareetu tur buut treninju kvalitaate. Domaaju, ka Celta vareetu LMT virsliigaa pa pirmo triinieku kapaaties un ja tu LMT virsliigaa seedi uz benkja tad padomaa kamdeelj taads ir vajadziigs izlases saakumsastaavaa

  +2 [+] [-]

, 2008-12-06 22:55, pirms 15 gadiem
andrisd rakstīja: vinw par mari
sry par doublepost bet domaaju ka vinjam buutu jaadod iespeeja sevi apliecinaat un kaapeec gan lai vinsh nebuutu. Maara zvaigznu stunda ir pagaajusi samierinies ar to lai tagad jaunie paraada uz ko ir speejiigi

     [+] [-]

, 2008-12-07 02:55, pirms 15 gadiem
Brugjeetaajs rakstīja: muusu shii briizha viens no labaakajiem uzbruceejiem. Tieshaam nesaprotu kapeec Starkova kungs vinju neizsauc pat uz izlases treninjiem ! Par kaadu spaanijaa solinju deldeejoshu latvju baalelinju man skiet vinsh buutu ja ne ljoti tad kaut nedaudz labaaks
Māris spēlēs LV izlasē un vieta viņam garantēta kaut vai bez kluba paliks vai kāmēr Starkovs būs pie stūres.Starkovs teica ka tā ir gaumes lieta,tomēr es domāju ka jāspēlē labākiem uz doto brīdi,taču tā diemžēl nav.Pēc gada, diviem viņš būs labākais LV spēlētājs.

     [+] [-]

, 2008-12-07 11:01, pirms 15 gadiem
Brugjeetaajs rakstīja: muusu shii briizha viens no labaakajiem uzbruceejiem. Tieshaam nesaprotu kapeec Starkova kungs vinju neizsauc pat uz izlases treninjiem !


Visu cieņu Gauračam, taču kamēr šis spēlēs B sērijas sliktākās komandas dublieros - kā viņš var būt labākais Latvijas uzbrucējs?

     [+] [-]

, 2008-12-07 13:21, pirms 15 gadiem
massbeat rakstīja:

Visu cieņu Gauračam, taču kamēr šis spēlēs B sērijas sliktākās komandas dublieros - kā viņš var būt labākais Latvijas uzbrucējs?
viņš vismaz atšķirībā no citiem regulāri spēle,atšķirībā no dažiem.Pie tam nedomāju ka viņu dublieru čempis būtu īpaši švakāks par Virslīgu.