Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Morozam sola nomaksāt parādus

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Morozam sola nomaksāt parādus
Viktors Morozs
Foto: www.cska.bg

Bulgārijas čempione Sofijas "CSKA" mūsu futbolistam Viktoram Morozam jau tuvākajās dienās solījusi nomaksāt aizkavējušās algas. Jau ziņojām, ka pretējā gadījumā Morozs ir gatavs klubu pamest.

"Viss ir kārtībā. Šodien runāju ar kluba direktoru, tika solīts jau tuvākajā laikā atrisināt visas problēmas. Šodien bija tiesa, arbitrāžas komisijas sēde, kurā tika lauzti līgumi ar trim "CSKA" spēlētājiem [Felipi da Koštu, Nenadu Nastiču un Mitju Morecu - aut.]. Es tiesē nepiedalījosu. Cik dzirdēju, tad, kuriem "CSKA" gribēja, tiem izmaksāja naudu, tostarp parādus. Man apsolīja, ka jau rīt viss tiks nokārtots, bet, tā kā rīt brauksim uz treniņnometni, nezinu, vai tā ir taisnība vai nē," šodien sarunā ar eSports.lv pastāstīja Viktors Morozs, kurš tikai vakar vēlu vakarā ieradās Sofijā, lai uzsāktu gatavošanos sezonas otrajai pusei.

Jau ziņojām, ka Morozs ir gatavs mainīt klubu, ja algu izmaksa turpinās aizkavēties. Gaidīt mūsu futbolists ir gatavs pāris nedēļas. "Rīt brauksim uz treniņnometni [tā notiks Bulgārijas pilsētā Bansko - aut.], 18. datumā atgriezīsimies. Paskatīsimies, kas notiks šajā laikā, pagaidām nekādus lēmumus nepieņemšu. Treniņnometnē spēļu nebūs - cik zinu, paredzēta funkcionālās sagatavotības nometne - darbs notiks bez bumbas."

Morozs arī pastāstīja par transfēru jaunumiem klubā: "Tagad no komandas aizgājuši trīs cilvēki, no kuriem viens bija pamatsastāva futbolists. Nākuši klāt trīs jauni, taču tas neskar manu pozīciju - vārtsargs, aizsargs un uzbrucējs. Runā, ka vairāki spēlētāji vēl varētu pievienoties klubam, taču nezinu, cik no visa ir taisnība. Dzīvosim, redzēsim."

No 7. līdz 18. janvārim Sofijas "CSKA", kā minēts augstāk, aizvadīs treniņnometni Bulgārijas pilsētā Bansko, savukārt no 20. janvāra līdz 1. februārim komanda trenēsies Kiprā. Bulgārijas čempionāts atsāksies 28. februārī. Šajā datumā "CSKA" izbraukumā tiksies ar "Belasica" komandu. Savukārt otra Latvijas pārstāvja Bulgārijā Staņislava Pihocka klubs "Cherno More" uzņems "Pirin". Pēc pirmā apļa "CSKA" ar 32 punktiem ieņem 2. vietu, bet "Cherno More" ar 26 punktiem ir ceturtā.

  +1 [+] [-]

, 2009-01-06 20:02, pirms 15 gadiem
nuu cerams ka vis beigsies labi.. gribu lai morozs tur paliek
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-01-06 20:05, pirms 15 gadiem
nu direktors sevi necienītu, ja nesolītu, ka algas izmaksās...bet nu jācer uz pozitīvo, sliktākajā gadījumā - Morozs domāju ir sevi labi pierādījis, ja kāds klubs interesēsies, tad pamats tam noteikti ir

     [+] [-]

, 2009-01-06 20:10, pirms 15 gadiem
Beidzot, kaadam muuseejam, kaut cik labi saak veikties arii kaadaa aarvalstu klubaa! un she tev rodas citas probleemas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: basiiiccc

  -1 [+] [-]

, 2009-01-06 20:42, pirms 15 gadiem
Bulgari paliek Bulgari, ar muti braucejie.

  -4 [+] [-]

, 2009-01-06 21:13, pirms 15 gadiem
solīts makā nekrīt!