Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

papildināts Gauračam piespēle un produktīvs sniegums

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Gauračam piespēle un produktīvs sniegums
Edgars Gauračs (pa kreisi) ar partneriem
Foto: torpedo.ru

Krievijas Nacionālajā līgā labu spēli aizvadījis Latvijas uzbrucējs Edgars Gauračs, kurš aktīvi līdzdarbojās abos Maskavas "Torpedo" vārtu guvumos, tomēr komanda pamanījās zaudēt ar 2:3. Spēles Krievijā arī citiem mūsu spēlētājiem.

Edgara Gaurača Maskavas "Torpedo" šodien uzņēma "Neftekhimik". Jau 2. spēles minūtē pēc Gaurača piespēles pa zemi bumbu vārtos ieraidīja partneris, atklājot spēles rezultātu. Vēl pēc divām minūtēm tas atkal tika līdzsvarots, jo viesi realizēja 11 metru soda sitienu. Otrā puslaika sākumā torpēdas izvirzījās vadībā otro reizi, pie tam atkal ne bez Edgara līdzdalības - tieši pēc viņa izcīnītās bumbas un izdarītās piespēles tika nogāzts partneris, bet piešķirto soda sitienu realizēja Rodins - 2:1. Lai arī "Torpedo" izskatījās labāk, beigās tā pamanījās pat zaudēt ar 2:3....

Edgars Gauračs darbojās malējā pussarga pozīcijā, atstājot ļoti labu iespaidu, kā arī saņemot spēles televīzijas komentētāja uzslavas. Edgars vairākkārt veica labus reidus, kā arī atņēma bumbas pretiniekiem. Pirmā puslaika izskaņā viņš saņēma brīdinājumu, bet vienu reizi uz to pašu izprovocēja "Neftekhimik" futbolistu. Vērts pieminēt, ka kopumā tika parādītas 10 dzeltenās kartītes. Spēles pēdējās minūtēs Gauračs bija viena no redzamākajām personām, bet iesist vārtus neizdevās.

Citā spēlē Oļega Laizāna Krasnojarskas "Enisey" izbraukumā ar 0:1 piekāpās "Metallurg-Kuzbass". Oļegs laukumā pavadīja visu pirmo puslaiku, pēc kā tika nomainīts. Teksta tiešraidē atzīmēts, ka vienu reizi viņš izrāvās vienatnēs pret vārtsargu, bet tikusi fiksēta aizmugure. Vēl vienā epizodē viņa sitiens ticis bloķēts, bet viens no centrējumiem soda laukumā taustāmu labumu nav devis.

Neveiksmi piedzīvoja arī Kaļiņingradas "Baltika", kas viesos ar 0:3 piekāpās "Rotor", visus vārtus ielaižot otrajā puslaikā. Divus no tiem mājinieki guva ar 11 metru soda sitieniem, bet vienu reizi realizēja izgājienu viens pret vienu ar Aleksandru Koliņko. Koliņko "Baltika" vārtus sargāja visu maču, pirmajā puslaikā vairākas reizes glābjot no vārtu zaudējumu. Otrajā spēles pusē trīs reizes bezspēcīgs bija arī viņš. 90 minūtes laukumā Artūram Zjuzinam, kurš izcēlās ar vairākiem bīstamiem sitieniem. Aleksejs Višņakovs netika pieteikts mačam.

"Baltika" pēc šīs neveiksmes saglabā ceturto vietu ar 32 punktiem, tomēr "Rotor" tagad atpaliek tikai par punktu, pie tam volgogradiešiem vēl mačs rezervē. Gan "Enisey", gan "Torpedo" ir pa 20 punktiem, kas dod vietu tabulas vidusdaļā.

Kazahstānas kausa finālā nav izdevies iekļūt Karagandu "Shakhter", kas atbildes spēlē ar 0:2 piekāpās "Astana", piekāpjoties arī divu spēļu summā ar 2:3. Eduards Višņakovs laukumā nāca uz maiņu 61. minūtē, kad rezultāts jau bija 0:2.

Izmantotie resursi:
Футбольная Национальная Лига | Лиги

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-05 19:11, pirms 12 gadiem
Oldšeterhends rakstīja: Gauračs iepriecina, atšķirībā no Cauņas.
WTF? Ko Cauņa sliktu izdarijis? Vai tu esi kārtējais lietotājs , kurš tikai ''iesit'' kaut ko komentāru sadaļa?
Edgars malacis , bet sen klubā nav iesitis , cerams, ka tas drīz notiks!

     [+] [-]

, 2012-11-05 19:12, pirms 12 gadiem
Ivans Rodins - bijušais Dinaburg spēlētājs