Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Morozs izstājas no cīņas par Bulgārijas kausu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Morozs izstājas no cīņas par Bulgārijas kausu
Viktors Morozs

Neveiksmīgi Bulgārijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēli aizvadījusi Viktora Moroza pārstāvētā Sofijas "CSKA", kas savā laukumā pēcspēles 11 metru sitienu sērijā ar 3:5 atzina "Pirin" pārākumu.

"CSKA" pirms spēles pret "Pirin" bija izteikta favorītkomanda, ko arī jau no spēles pirmajām minūtēm centās pierādīt, taču spēles pirmajā puslaikā tika izniekotas vismaz piecas lieliskas iespējas izcelties. Bīstami spēles 30. minūtē ar galvu sita arī Morozs, taču sitiens bija neprecīzs. Arī otrā puslaika sākumā "CSKA" izniekoja vairākas labas vārtu gūšanas iespējas, taču spēles 58. minūtē viņiem beidzot izdevās atklāt rezultātu, kad ar precīzu sitienu izcēlās Markinjoss.

Diemžēl ilgi šo pārsvaru "CSKA" nenoturēja, jo jau 69. minūtē "Pirin" ar lielisku tālsitienu panāca neizšķirtu. Lai noskaidrotu uzvarētāju nācās spēlēt pagarinājumu, taču, neskatoties uz to, ka "CSKA" bija iespēja arī spēlēt vairākumā, vārti tā arī netika gūti. 11 metru sitienu sērijā "Pirin" sita nevainojami, bet "CSKA" vienu reizi kļūdījās, tādējādi piedzīvoja zaudējumu ar 3:5 un no tālākās cīņas par kausu izstājās.

Viktors Morozs laukumā devās savas komandas pamatsastāvā, bet spēles 76. minūtē viņš tika nomainīts. Ar īpašām aktivitātēm laukumā viņš gan neizcēlās. Nākamo spēli "CSKA" aizvadīs 7. martā, kad tiksies ar "Belasitsa" futbolistiem, kas Bulgārijas čempionātā ieņem pēdējo vietu.

Izmantotie resursi:
cska.sportal.bg

     [+] [-]

, 2009-03-05 16:14, pirms 16 gadiem
shita zinja nokaveeta.. reali shii spele beidzas pirms Cauņas debijas..