Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Mihadjuks: "Pret "Rangers" varēju nospēlēt arī labāk"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Mihadjuks: "Pret "Rangers" varēju nospēlēt arī labāk"
Pāvels Mihadjuks (pa kreisi)
Foto: www.kilmarnockfc.premiumtv.co.uk

"Karjerā 48 000 skatītāju priekšā vēl nebiju spēlējis. Nenospēlēju savu labāko maču, taču galvenais, ka neielaidām. Varbūt pie vainas tas, ka pirmoreiz spēlēju tādā stadionā un tik lielas publikas priekšā," pēc vakardienas uzvaras pret Glāzgovas "Rangers" (1:0) sarunā ar eSports.lv pastāstīja "Inverness" spēlējošais Latvijas futbolists Pāvels Mihadjuks.

Jau ziņojām, ka vakar vakarā Skotijas Premjerlīgas 28. kārtas spēlē Glāzgovā vietējā "Rangers" ar 0:1 pēdējās minūtēs piekāpās Latvijas futbolista Pāvela Mihadjuka pārstāvētajai "Inverness C.T.". "Rangers" šis zaudējums liedza saglabāt līderpozīcijas līgā, bet "Inverness" vienību uzvara pavēlusi uz 11. vietu. Šodien eSports.lv sazvanījās ar Pāvelu, lai sīkāk uzzinātu par viņa gūtajiem iespaidiem vakardienas mačā.

"Pirmkārt, atmiņā palicis stadions... Karjerā tik daudzu skatītāju priekšā vēl nebiju spēlējis. Maču vēroja aptuveni 48 000 cilvēku. Par spēli - grūti cīnīties ar tādām komandām kā "Rangers", taču tas ir iespējams. "Rangers" bija ļoti ātri uzbrucēji, un pirmajās 15 minūtēs galvenais uzdevums bija apstādināt viņus, lai nekas bīstams nerodas, neielaist vārtus. Teikšu tā - visa komanda nospēlēja ļoti labi, visās pozīcijās tika izpildīti trenera norādījumi," par vakardienas lielisko maču, kurā izbraukumā ar 1:0 tika apspēlēta Glāzgovas "Rangers", iespaidos dalījās "Inverness C.T." Latvijas aizsargs Pāvels Mihadjuks.

"Pēdējā minūtē "Rangers" aizsargi nesapratās ar vārtsargu. Bija tālā piespēle, aizsargs ar galvu mēģināja atspēlēt vārtsargam, taču izdarīja to neveiksmīgi, un mūsu pussargs Proktors ieguva bumbu. Pretinieku aizsargs viņu nogāza, un uzreiz tika piešķirta pendele, kā arī sarkanā kartīte Glāzgovas aizsargam. Protams, tā ir veiksme, ka mums izdevās uzvarēt. Šādu mača noslēgumu pat negaidīju - jau neizšķirts būtu bijis labs rezultāts."

Jautāts par paša sniegumu, Mihadjuks atbildēja, ka ir bijušas arī labākas spēles: "Nenospēlēju savu labāko maču, taču galvenais, ka neielaidām. Bija pietiekami daudz darba, un varēju arī nospēlēt labāk. Varbūt pie vainas tas, ka pirmoreiz spēlēju tādā stadionā un tik lielas publikas priekšā. Tāpēc jutos mazliet nepārliecinošāk. Kopumā normāli - noguru, bet sajūtas ir labas. Visās avīzēs par spēli ir daudz rakstīts, jo rezultāts bija negaidīts. Beidzot esam tikuši ārā no pēdējās vietas turnīra tabulā, tāpēc vakar bija patīkama diena. Paprasīju savu spēles kreklu pēc mača atpakaļ, jo vēlējos to saglabāt, kas arī ir izdevies. Arī treneris bija ļoti apmierināts - viņš kādreiz pats spēlēja "Rangers". Šodien visus vēlreiz apsveica, prasīja, kā jūtamies. Viņam bija patīkami apspēlēt bijušo klubu."

Kamēr "Inverness C.T." līdzjutēji ir neizpratnē par to, kāpēc Pāvelam vēl nav piedāvāts pagarināt līgumu vismaz vēl uz pāris gadiem (Mihadjuks ir izīrēts no "Ventspils" līdz šīs sezonas beigām), Pāvels vismaz pagaidām ieviesa skaidrību šajā sakarā: "Vēl neko konkrēti nezinu... Nākamnedēļ uz šejieni jāatbrauc aģentam, kurš tad runās gan ar "Inverness", gan vēl citiem klubiem. Vēl arī nezinu, kāda būs saruna ar "Ventspili", ar kuru vēl ir līgums. Protams, pats vēlos palikt Skotijā. Vai tieši "Inverness"? Tad redzēs - ja būs varianti no spēcīgākas komandas, kāpēc nepamēģināt? Tomēr "Inverness" man ļoti patīk, esmu sapazinies ar visiem komandas biedriem un komandā jūtos labi."

Nākamo spēli "Inverness C.T." aizvadīs sestdien, 7. martā, kad Skotijas kausa izcīņas 1/4 finālā tiks uzņemta "Falkirk", kas Skotijas Premjerlīgas turnīra tabulā patlaban ir aiz Mihadjuka pārstāvētā kluba. "Ļoti svarīga spēle - mums ir reālas iespējas tikt kausa izcīņas 1/2 finālā," īsi komentēja Pāvels.

  +2 [+] [-]

, 2009-03-05 17:42, pirms 15 gadiem
Malacis !

  +6 [+] [-]

, 2009-03-05 17:46, pirms 15 gadiem
Ļoti simpātiski, ka spēj savu spēli novērtēt kritiski -- atšķirībā no daža laba cita.

  +2 [+] [-]

, 2009-03-05 17:49, pirms 15 gadiem
Vienmer var labaak..
Bet prieks par Tevi.. un tas Koļes..... (neatceros kā sauca) galigi nolika komandas liimeni.. un te Tev Ranger vinee..

  +1 [+] [-]

, 2009-03-05 18:13, pirms 15 gadiem
jaa prieks par mihadjuku... un ceram veel daudzas speles vinjam buus tadas ka sii proti ar tik daudz faniem

     [+] [-]

, 2009-03-05 22:46, pirms 15 gadiem
Nebiju droshss par uzvaru tachu speeles saakumaa kaadam ieksh skype raxtiju.. eh, viss buus, okz... ganjau ka iesitiis un vinnees.. Un..
Inverness arii panjeema un to izdariija... Visu cienju ...
Mihadjuks malochiks...