Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovskis devies uz pārbaudi Glāzgovas ''Rangers''

Krišs Upenieks

Gutkovskis devies uz pārbaudi Glāzgovas ''Rangers''
Vladislavs Gutkovskis Glāzgovas ''Rangers'' treniņā
Foto: Ross Brownlee/SNS Group

SMScredit,lv Latvijas futbola Virslīgas sudraba medaļnieces ''Skonto'' uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis devies uz Skotiju, kur centīsies pierādīt savu meistarību Glāzgovas ''Rangers'', kas šobrīd spēlē pēc spēka otrajā Skotijas līgā.

Par 20 gadus vecā Vladislava Gutkovska došanos uz Skotiju ziņo dailyrecord.co.uk. Šosezon Virslīgas turnīrā Gutkovskis 23 spēlēs guva desmit vārtus, atdeva sešas rezultatīvas piespēles un iekrāja piecus brīdinājumus.

Gadu iepriekš Gutkovskis Virslīgā iesita 28 vārtus 32 spēlēs. Skaidrs, ka pēc šāda snieguma par tobrīd 19 gadus veco futbolistu parādījās arī interese no ārzemju klubiem. Martā Vladislavs bija pārbaudē Anglijas Premjerlīgas klubā ''Everton'', kur gan vienoties par līgumu neizdevās. Kluba vadība toreiz atzina, ka ir interese arī no citiem ārzemju klubiem, tomēr Gutkovskis visu sezonu nospēlēja ''Skonto''.

Glāzgovas ''Rangers'' šobrīd spēlē pēc spēka otrajā Skotijas līgā, kur ar 40 punktiem 15 spēlēs ieņem turnīra līderpozīcijas. 2012. gadā "Rangers" finansiālu problēmu dēļ sākās adminstrēšanas process, bet 14.jūnijā - likvidācijas process. "Rangers" pārņēma jauna kompānija, un faktiski no jauna izveidotais klubs vēlējās mantot vecā "Rangers" tiesības spēlēt Premjerlīgā, taču prasība balsojumā tika pārliecinoši noraidīta. "Rangers" bija spiests sākt no Skotijas futbola sistēmas zemākā pakāpiena, 4. līgas.

Pēdējo reizi Skotijas Premjerlīgā klubs triumfēja 2010. gadā. Kopā ''Rangers'' Skotijas čempionātā labākā bijusi 54 reizes, 33 reizes iegūts Skotijas kauss, bet 27 reizes Skotijas līgas kauss.

Izmatotie resursi:
Rangers trialists: Who has impressed Mark...

  +1 [+] [-]

, 2015-12-04 11:00, pirms 8 gadiem
Viņš pārāk liels slotaskāts, lai spēlētu labā līmenī..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2015-12-04 12:21, pirms 8 gadiem
Spēlētājs ātrs, spēcīgs un labs finišētājs, bet domājam, ka mocīsies ar tām pašām tehnikas problēmām ar ko Rudņevs (kaut arī Rudņevs ievērojami sevi ir uzlabojis šajā komponentē). Cerams, ka paliks.

  +7 [+] [-]

, 2015-12-04 12:43, pirms 8 gadiem
bembists rakstīja: Spēlētājs ātrs, spēcīgs un labs finišētājs, bet domājam, ka mocīsies ar tām pašām tehnikas problēmām ar ko Rudņevs (kaut arī Rudņevs ievērojami sevi ir uzlabojis šajā komponentē). Cerams, ka paliks.
nu tā nav Gutkovska, bet treneru vaina - pat Audas japānis uzsvēra, ka LV trenējot bērnus pārāk primitīvi un pietrūkstot tehnikas

  +4 [+] [-]

, 2015-12-04 13:30, pirms 8 gadiem
Latvijas futbolistiem nav dribla, tehnikas, tāpēc grūti tikt labos angļu klubos. Tur ar skriešanu un sišanu vien nepietiek. Tad jābūt vai nu garam augumam, vai labai masai, lai var pacīnīties gaisā, vai soda laukumā. Lai veicas Gutkovskim, bet lai nav jādeldē soliņš, labāk braukt uz Poliju krāt meistarību un pieredzi.

  +3 [+] [-]

, 2015-12-04 13:41, pirms 8 gadiem
Carloz rakstīja: nu tā nav Gutkovska, bet treneru vaina - pat Audas japānis uzsvēra, ka LV trenējot bērnus pārāk primitīvi un pietrūkstot tehnikas
Tas taču ir tas, ko es visu laiku te skandinu kā tāda vālodze - Latvijas futbolā kopumā nav nekādas izcilās perspektīvas, kamēr praktiski visas futbola skolas mācīs bērniem skrien-sit futbolu. Valstī ir nepieciešama LFF vadīta bērnu un jaunatnes futbola reforma. Tikai nedomāju, ka tur kādam to vajag, jo tas prasa papildus ieguldījumus un rosīšanos ārpus ierastajiem rāmjiem, bez tam īstermiņā nedod nekādu peļņu federācijai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-12-04 17:40, pirms 8 gadiem
Lai veicas,Vladislav.

  +2 [+] [-]

, 2015-12-04 17:57, pirms 8 gadiem
Prussian2 rakstīja: Izlasē dribs ir tikai 2 špīleriem - Ikauniekam un Rakelam...Cauņa izceļas ar to ,ka ir maestro.
tu gribi teikt :
Cauņa=R.Pauls=Gricmanis ?
jo oficiāli Gricmanis ir tikai maestro!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-04 20:03, pirms 8 gadiem
Šito te. Kāpēc mums nav tāda kvalitātes un brenda izvēle aizsargu līnijā kā tas ir uzbrucējiem?

  -1 [+] [-]

, 2015-12-04 20:38, pirms 8 gadiem
Zinot Rangers situāciju lielas cerības nelolotu! Jāskatās citā virzienā Gutkovskim!

  -1 [+] [-]

, 2015-12-05 22:03, pirms 8 gadiem
Lieliska ziņa. Atliek vien vēlēt veiksmi, jo britu futbolam ar saviem auguma parametriem Gutkovskis būtu kā radīts. Cits jautājums, vai spēs atstāt pietiekoši spilgtu iespaidu un izturēt konkurenci. Cerēsim, ka jā.