Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Sluckis: "Cauņa? Nosēdināt Vernblūmu būtu netaisnības kalngals"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Sluckis: "Cauņa? Nosēdināt Vernblūmu būtu netaisnības kalngals"
Aleksandrs Cauņa
Foto: championat.ru

Pēc šodien aizvadītās Krievijas Premjerlīgas spēles starp Maskavas CSKA un Maskavas "Lokomotiv" (2:1) uzvarētāju treneris Leonīds Sluckis arīdzan paskaidroja, kāpēc uz rezervistu soliņa atstājis Aleksandru Cauņu.

Aleksandrs Cauņa 14. kārtā pirmo reizi šosezon netika pamatsastāvā. Pēc diskvalifikācijas atgriežoties Alanam Dzagojevam CSKA treneris Leonīds Sluckis nolēma paturēt centra pussarga pozīcijā labi spēlējušo zviedru Pontusu Vernblūmu (guva uzvaras vārtus iepriekšējā mačā ar Groznijas "Terek"), bet latviešu pussargu atstāt rezervē.

Sluckim preses konferencē tika pajautāts sekojoši: "Uzvarētāji sastāvu nemaina, taču, atgriežoties Dzagojevam, jums to nācās darīt. Kāpēc no veiksmīgi spēlējošo pussargu pulka izvēlējāties uz rezervistu soliņa nosēdināt Cauņu?" Sluckis atbildēja sekojoši: "Dzagojevs ir mūsu atslēgas spēlētājs. Mēs ļoti ilgi iespēlējām trijotni Dzagojevs - Honda - Tošičs un negribam no tās atteikties. Cauņa? Ziniet, nosēdināt Vernblūmu uz rezervistu soliņa pēc gūtajiem vārtiem Groznijā būtu netaisnības kalngals."

Jāsaka, ka Vernblūms savu iespēju izmantoja vairāk nekā izcili - zviedru pussargs nokārtoja noraidījumu "Lokomotiv" spēlētājam Tarasovam, bet pieliktajā laikā arī guva vārtus un izrāva uzvaru CSKA arī šoreiz... Uz žurnālistu ironisko jautājumu, vai Vernblūms prot gūt vārtus tikai pēdējās minūtēs Sluckis atbildēja: "Teikšu tā - lai Pontuss arī turpmāk gūst vārtus galotnēs, mēs neesam pret." Savukārt CSKA aizsargs Vasilijs Berezuckis par Vernblūmu pajokoja sekojoši: "Mūsu rindās patiešām parādījies izcils uzbrucējs, kurš divās spēlēs guvis divus vārtus. Domāju, viņam pēdējais laiks spēlēt tarāntipa, centra uzbrucēja pozīcijā!"

Tāpat Sluckis teicis šādus vārdus: "Simboliski, ka svarīgākos vārtus noorganizēja Ignaševičs un Vernblūms - cilvēki, kuri izceļas ar savu kaujinieciskumu. Viņi varbūt nav tik radoši un smalki [тонки - krievu val.] savās darbībās, taču izteikti nosaka komandas garu tās iekšienē."

Tikmēr zaudētāju treneris Slavens Biličs skarbi izteicās par tiesāšanas tēmu šai mačā: "Tiesāšana? Man būtu vienkārši jums visu izstāstīt. Taču tā būs Dona Kihota stila cīņa. Tā ir bezjēdzīga. Teikšu īsi: šīs dienas tiesneša kļūdas nevis vienkārši ietekmēja rezultātu, bet tiešā veidā radīja rezultātu. Tomēr redzu, ka mani vārdi neko nemaina, tāpēc negribu tērēt ne savu, ne jūsu laiku."

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

     [+] [-]

, 2012-11-04 18:53, pirms 12 gadiem
Treneris guva vārtus?
"Tomēr redzu, ka mani vārti neko nemaina, tāpēc negribu tērēt ne savu, ne jūsu laiku."
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-04 19:27, pirms 12 gadiem
Ar tādiem vārdiem var aizvainot spēlētāju.

  -3 [+] [-]

, 2012-11-04 20:14, pirms 12 gadiem
Bezmaz vai pasaka, ka Cauņa ir nekas. Izlaida viņu laukumā un komanda beidzot sāka skriet un futbolu spēlēt būdama 11-9. Un vēl presē šitā pateikt. Galīgs lohs tas treneris. Neciena spēlētājus!!!