Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Solovjova un Ziļa "Kalev" neizšķirts, Tarasovs ārpus pieteikuma Polijā

Solovjova un Ziļa "Kalev" neizšķirts, Tarasovs ārpus pieteikuma Polijā
Vitālijs Ziļs (pa kreisi)
Foto: Jana Pipar

Igaunijas čempionāta sestās spēļu kārtas mačā Aleksandra Solovjova un Vitālija Ziļa pārstāvētais Sillamē „Kalev” savā laukumā nospēlēja neizšķirti 2:2 ar Tallinas „Infonet”.

Abi Latvijas futbolisti laukumā pavadīja visas 90 minūtes. Mača gaitā mājinieki bija izvirzījušies vadībā ar 2:0, taču "Infonet" prata atspēlēties. „Kalev” ar sešiem punktiem sešos mačos pašlaik ieņem sesto vietu desmit komandu konkurencē.

Tikmēr Polijas Ekstraklases čempionāta 29. spēļu kārtas mačā Igora Tarasova Bjalistokas „Jagiellonia” savā laukumā ar 0:3 atzina Bjeļsko-Bjalas „Podbeskidzie” pārākumu, bet Tarasovs šai spēlei nebija pieteikts. Interesanti, ka pirmos divus vārtus laukuma saimnieki zaudēja, ieraidot bumbu savos vārtos, bet trešos – no 11 metru soda sitiena.

Ekstraklases kopvērtējumā „Jagiellonia” futbolisti ar 35 punktiem atkāpās uz 11. vietu, bet uz desmit pozīciju pakāpās tieši „Podbeskidzie”.

Izmantotie resursi:
flashscores.co.uk
ekstraklasa.net