Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rubina vārti nostiprina "Inter" uzvaru

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Rubina vārti nostiprina "Inter" uzvaru
Andrejs Rubins
Foto: www.inter.az

Šodien Azerbaidžānas čempionātā futbolā 20. kārtas spēlē mūsu pussargs Andrejs Rubins atzīmējās ar vārtu guvumu, palīdzot savai Baku "Inter" izcīnīt uzvaru pret "Salyan" ar 2:0.

20. kārtas spēlē šodien Baku "Inter" uzņēma čempionāta vienu no vājākajām komandām - "Salyan". Tomēr vairāku spēlētāju prombūtnes laikā "Inter" favorītes statuss nebūt nešķita tik drošs. Kamēr Vladimiram Koļesņičenko, kurš nesen aizvadīja divas pilnas spēles Latvijas izlases sastāvā, šodien tika dota atpūta (netika pieteikts), mačā piedalījās cits Latvijas futbolists - Andrejs Rubins.

Rubins laukumā devās uz maiņu 54. minūtē pie rezultāta 1:0 un drīz vien dubultoja mājnieku pārsvaru. Mūsu futbolists izgāja viens pret sāncenšu vārtsargu un sita nekļūdīgi, panākot 2:0. Šāds rezultāts tika noturēts līdz pat mača beigām. Andrejam šie bija piektie vārti šā gada Azerbaidžānas čempionātā.

Savukārt Pāvels Doroševs nevainojami turpina sargāt "Qabala" cietoksni. Šodien mūsu vārtsargs palika sausā, palīdzēdams komandai izbraukumā ar minimālu rezultātu 1:0 pārspēt "Bakili". Doroševs šogad Azerbaidžānā nav ielaidis nevienus vārtus ne kausa izcīņā, ne nacionālajā čempionātā.

Turnīra tabulā Baku "Inter" ar 20 spēlēs iegūtajiem 49 punktiem ir čempionāta līdere, tomēr 2. vietā esošajai "Baku" ir par spēli un diviem punktiem mazāk. Savukārt "Qabala" ar 26 punktiem ieņem 9. vietu.

  +7 [+] [-]

, 2009-04-04 16:59, pirms 15 gadiem
AR LABI...

  +6 [+] [-]

, 2009-04-04 17:21, pirms 15 gadiem
gribētu redzēt kaut vienu spēli, jo piemēram Doroševs tik labi nesargāja LMT virslīgā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-04-04 20:15, pirms 15 gadiem
Varu vēl papildināt.Pagājušā sezonā LM sastāvā 10 spēles -nulle vārtu
Un virslīgā kopumā 84 spēlēs 15 vārti.
Azerbaidžānā jau trešā daļa no Latvijā iespētā.Tā kā intervijā par futbola līmeni Azerbaidžānā Rubīns ne pa velti uzreiz novirzīja jautājumu uz skatītāju atbalstu un interesi par futbolu.Tur gan viņi mums kabina iekšā vienos vārtos ,tas tiesa.

     [+] [-]

, 2009-04-04 20:41, pirms 15 gadiem
Katrā ziņā ļoti patīkami.

  +1 [+] [-]

, 2009-04-04 21:10, pirms 15 gadiem
alguns rakstīja: Azerbaidžānā jau trešā daļa no Latvijā iespētā.Tā kā intervijā par futbola līmeni Azerbaidžānā Rubīns ne pa velti uzreiz novirzīja jautājumu uz skatītāju atbalstu un interesi par futbolu.Tur gan viņi mums kabina iekšā vienos vārtos ,tas tiesa.
Vienos vārtos gluži ne - šodienas Inter spēles apmeklējums bija 200 skatītāju. Lai gan kopumā, protams, futbols tur ir populārāks