Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Lukjanovam divi vārti Krievijas 1. līgā, Rakels nokārto "Cracovia" uzvaru

Lukjanovam divi vārti Krievijas 1. līgā, Rakels nokārto "Cracovia" uzvaru
Ivans Lukjanovs (attēlā pa labi)
Foto: volgar-fc.ru

Krievijas Pirmās līgas futbola čempionātā šodien ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Astrahaņas "Volgar" pārstāvošais Latvijas futbolists Ivans Lukjanovs, bet vienus vārtus guva Oļegs Laizāns no Krasnojarskas "Enisey".

"Volgar" futbolisti šodien izbraukumā ar 4:2 pieveica "Tosno" komandu, bet Ivans Lukjanovs ar precīziem sitieniem atzīmējās spēles 23. un 35. minūtē, izvirzot viesus vadībā ar 2:0.

Citā mačā Oļega Laizāna pārstāvētā Krasnojarskas "Enisey" viesos ar 3:1 uzvarēja līgas pastarīti Dzeržinskas "Khimik", turklāt tieši Laizāns spēles 45. minūtē panāca 2:0, tādējādi viņa kontā uzvaras vārti. Tikmēr Artūra Zjuzina un Aleksandra Koļinko pārstāvētā Kaļiņingradas "Baltika" izbraukumā ar 0:2 atzina Novosibirskas "Sibir" pārākumu. Zjuzins laukumā pavadīja visu maču, bet Koļinko palika rezervē.

"Enisey" ar 26 punktiem 17 spēlēs ieņem sesto vietu, bet "Volgar" komanda ar 24 punktiem 17 mačos ieņem astoto vietu, bet "Baltika" ar 18 punktiem 17 spēlēs ierindojas 15. vietā 18 komandu konkurencē.

Polijas Ekstraklases čempionātā Pāvela Šteinbora pārstāvētā Zabžes "Gornik" savā laukumā cīnījās neizšķirti ar Sčecinas "Pogon", bet Latvijas vārtsargs vienīgos vārtus ielaida pēc komandas biedra kļūdas, laicīgi neizstot bumbu no soda laukuma.

Deniss Rakels palīdzēja "Cracovia" izcīnīt uzvaru 1:0 pret pēdējās vietas īpašnieci "Zawisza", gūstot vienīgos vārtus spēlē. Rakels aktīvi darbojās arī pirmajā puslaikā, taču viņa brīdis pienāca 56. minūtē, kad ātrā uzbrukuma laikā tika sagaidīta piespēle soda laukumā un ar precīzu sitienu bumba nogādāta vārtos. Jau pavisam drīz Rakelam bija iespēja gūt otros vārtus, taču izgājienu viens pret viens atvairīja pretinieku vārtsargs. Mača izskaņā Rakels par rupju izklupienu nopelnīja sezonas pirmo brīdinājumu brīdinājumu, bet šodien gūtie vārti viņam bija ceturtie sezonā (trīs Ekstraklasē, viens kausa izcīņā). "Cracovia" pacēlusies uz 11. vietu līgā, savukārt "Gornik" ir sestajā pozīcijā 16 komandu konkurencē.

Vēl vienā Ekstraklases spēlē zaudējumu piedzīvoja Eduarda Višņakova pārstāvētais Hožovas "Ruch", kas viesos ar 1:2 piekāpās Varšavas "Legia" komandai. Latvijas izlases uzbrucējs laukumā bija līdz 55. minūtei, kad viņu nomainīja Gžogožs Kušviks, kurš 77. minūtē guva vienīgos vārtus "Ruch" labā. Savukārt Polijas Pirmajā divīzijā "GKS Tichy 71" bez Sergeja Kožana savā laukumā ar 0:1 zaudēja Grudzjadžas "Olimpia".

Šveices superlīgas čempionātā bez Latvijas izlases futbolistu dalības aizritēja Andra Vaņina pārstāvētā "Sion" un Naura Bulvīša pārstāvētā "Aarau" duelis. Mačs noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 2:2. Vaņins joprojām ārstē savainojumu, bet Bulvītis nebija iekļauts komandas pieteikumā šim mačam.

Baltkrievijas Augstākās līgas čempionātā visu maču aizvadīja Igors Tarasovs, taču Grodņas "Neman" viesos ar 1:2 piekāpās FC "Minsk". Norvēģijas Pirmajā divīzijā Mārča Eltermaņa pārstāvētā "Alta" izbraukumā ar 0:1 zaudēja "Honefoss", taču latviešu vārtsargs palika uz soliņa. Tikmēr Portugāles Otrās līgas čempionātā uzvaru ar vārtsargu Igoru Labutu vārtos svinēja "Atletico CP", kas savā laukumā ar 5:0 sagrāva "Sporting B".

Izmantotie resursi:
championat.com
flashscore.com
ekstraklasa.net

  +1 [+] [-]

, 2014-11-02 19:29, pirms 10 gadiem
Tieši domāju, kur ta Lukjanovs palicis. Kāpēc šo vairs neaicina uz izlasi? Kad spēlēja bija tīri normāls sniegums.