Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Lukjanovu kritizējušais treneris atkāpjas no amata, Čekulajevam trīs minūtes

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Lukjanovu kritizējušais treneris atkāpjas no amata, Čekulajevam trīs minūtes
Ivans Lukjanovs

Ivans Lukjanovs šodien Ukrainas Premjerlīgas spēlē atkal netika pieteikts, bet pēc kārtējā zaudējuma no amata atkāpies treneris Vitālijs Kvarcjanijs.

Šodien Ukrainas Premjerlīgas spēlē Ivana Lukjanova Zaporožjes "Metallurg" uzņēma spēcīgo Harkovas "Metalist" un zaudēja ar 1:3. Pēc puslaika bija cerīgais 1:1, bet beigās kārtējais zaudējums. Lukjanovs atkal netika iekļauts pat pieteikumā. Pēc spēles pirms tam Ivanu skarbi kritizējušais treneris Vitālijs Kvarcjanijs no amata atkāpies.

Kvarcjanijs: "Man neizdevās sasniegt rezultātu, tāpēc uzskatu, ka man jāaiziet. Vakar uzrakstīju iesniegumu, ka nav prātīgi turpināt izpildīt līgumu. Arī kluba vadība nebija ieinteresēta izrādīt iniciatīvu, pārrunāt svarīgus jautājumus. Mēs strādājām, klubs eksistēja, komanda spēlēja. Bija daudz laba, taču uzskatu, ka tas ir pareizs lēmums. Kluba prezidentam pateicu, ka eju prom. Vairs neko nevēlos teikt."

"Metallurg" 18 kārtās ne reizi nav uzvarējusi un ieguvusi tikai trīs punktus par neizšķirtiem, bet 15 reizes piedzīvoti zaudējumi. Skaidrs, ka Zaporožjes komanda kritīs ārā. Tagad Ukrainas čempionātā iestāsies pārtraukums un atlikušās 12 spēles "Metallurg" aizvadīs pēc Jaunā gada. Iespējams, Lukjanovs transfēru periodā meklēs jaunu klubu.

Tikmēr Ungārijas čempionātā vakar pie neliela spēles laika ticis Aleksandrs Čekulajevs. Viņš sava "Lombard Papa" sastāvā izgāja uz maiņu 87. minūtē, kad viņa komanda jau zaudēja ar 0:2 cīņā ar "Paksi SE". Spēlē rezultāts vairs nemainījās. "Lombard Papa" 16 komandu konkurencē ieņem 13. vietu.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-01 18:44, pirms 12 gadiem
Tā būs ar katru kas kritizēs Lukjanovu

  -1 [+] [-]

, 2012-12-01 19:34, pirms 12 gadiem
matisso rakstīja: Tā būs ar katru kas kritizēs Lukjanovu
Bet ja kritizēja pamatoti >?

     [+] [-]

, 2012-12-01 19:49, pirms 12 gadiem
Logins iesita vārtus.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-01 21:36, pirms 12 gadiem
quit rakstīja: Bet ja kritizēja pamatoti >?
cik atceros, šis treneris ir pasmiekls visai Ukrainas Premjerlīgai ar saviem izteikumiem un darbībām. Neaudzināts, pārlieku emocionāls u.tml. Cerams Lukjanovam ar jauno treneri būs veiksmīgāka sadarbība.

     [+] [-]

, 2012-12-01 21:59, pirms 12 gadiem
Nav ko Lukjanovam tur vairs darīt. To kuģi no nogrimšanas vairs neizglābt. Labāk tiešām ziemā pāriet uz komandu, ar kuru var par kaut ko cīnīties. Būs motivācija un uzreiz labāks sniegums. Lai gan arī tajās pāris spēlēs, ko viņš aizvadīja Metallurg, momentu izvilkumos izskatās viens no labākajiem spēlētājiem komandā. Kvarcjanijs beidzot pieņēmis sakarīgu lēmumu un aizgājis no kluba.

     [+] [-]

, 2012-12-02 04:05, pirms 12 gadiem
viens no spējīgākajiem (tehniski un emocionāli) LV saimē, atkal tiek brāķēts. vismaz prieks , ka džeks nesamierinās ar austrumnieku (STĀNU) čempionātiem... Vēlu to labāko, kautvai izlases interesēs

     [+] [-]

, 2012-12-02 08:37, pirms 12 gadiem
MTM88 rakstīja: viens no spējīgākajiem (tehniski un emocionāli) LV saimē, atkal tiek brāķēts. vismaz prieks , ka džeks nesamierinās ar austrumnieku (STĀNU) čempionātiem... Vēlu to labāko, kautvai izlases interesēs
Ja runājam par STĀNĀM, @LV_futbols nesen rakstīja, ka par Čekulajevu interesējas Kazahstānas klubs.